Den eldre damen sitter rolig i stolen, men følg med på kvinnen som kommer inn døren

27/01/2017 08:45

Anniken Hauge

TV
Foto: Kfor
Foto: Kfor
En rystende overvåkningsvideo som viser et overfall på en eldre kvinne, har nettopp blitt frigitt av politiet i Texas i jakten på gjerningskvinnen.

Overvåkningsopptaket fra en eldre kvinnes hjem har i stor grad sendt sjokkbølger gjennom byen Houston i Texas.

På opptakene som nettopp er frigitt av politiet i Houston, ser man en eldre kvinne som på det groveste blir mishandlet av en pleier. Det skriver kfor.com.

Navnet på den eldre kvinnen er ukjent, men pleieren har blitt identifisert som Brenda Floyd og har vært etterlyst siden politiet ble kjent med episoden. 

Man håper at frigivelsen av videoen kan lede til en anholdelse av Brenda Floyd.

På de rystende opptakene ser man hvordan Floyd gjentatte ganger slår og dytter til en eldre beboer i kvinnens eget hjem.

Det viser seg at Brenda Floyd var irritert på kvinnen fordi hun hadde foret hunden med sin egen mat. 

 

- Jeg har sagt til deg at du ikke skal fore hunden med menneskemat!, hører man pleieren si, før hun gjentatte ganger slår og ydmyker den eldre kvinnen. 

- Har du ytterligere 4000 dollar, så hunden må på sykehuset igjen? spørger Brenda Floyd og slår den stakkars eldre kvinnen i bakhodet.

Politiet opplyser at den skjulte videoen er blitt tatt opp 1. nyttårsdag, i den eldre kvinnens hjem.

Den både voldsomme og rystende mishandlingen har sjokkert mange amerikanere, som har vanskeligheter med å forstå seg på hvordan noen kan behandle en forsvarsløs gammel kvinne på denne måten. 
Politiet har videre utlovet en dusør på 5000 dollar (cirka 40.000 kroner) for opplysninger som kan føre til anholdelse av Brenda Floyd.