En utrolig hendelse i naturparken: Ung elefant redder elefanttreneren sin fra å drukne

20/10/2016 12:15

Anniken Hauge

TV
Da en elefantpasser falt i vannet i parken, kastet den unge hunelefanten seg straks etter for å redde ham fra å drukne.

Darrick Thomson, elefanttrener i Elephant Nature Park i Thailand, har knyttet sterke bånd til den unge hunelefanten ’Kham Lha’. Han har vært med på å ta seg godt av den unge elefanten, etter hun ble reddet fra en brutal turistindustri, skriver Daily Mail.

Den 42 år gamle elefanttreneren forteller at den unge elefanten var i veldig dårlig forfatning da de fikk den overbrakt til parken. Den bare fem år gamle elefanten hadde blitt tvunget til underkastelse, ved å bli bundet og tvunget gjennom brutal trening. 

Heldigvis fikk naturparken overta den unge Kham Lha, hvor den istedet fikk omsorg og mat av elefanttrenerne.  

I parken ønsket den canadiske treneren Darrick Thomson å demonstrere deres nå nære vennskap, ved å kaste seg i elva og late som han holdt på å drukne. Kham Lha reagerte momentant, og løp rett ut i elva for å redde treneren. 

”Jeg gikk ut i elva for å vise hvor enestående forholdet mellom mennesker og dyr er. Og hvordan – hvis du utviser varme og vennlighet – elefanter er parate til å ofre seg for deg, forteller Darrick Thomson. 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.