En utrolig hendelse i naturparken: Ung elefant redder elefanttreneren sin fra å drukne

20/10/2016 12:15

Anniken Hauge

TV
Da en elefantpasser falt i vannet i parken, kastet den unge hunelefanten seg straks etter for å redde ham fra å drukne.

Darrick Thomson, elefanttrener i Elephant Nature Park i Thailand, har knyttet sterke bånd til den unge hunelefanten ’Kham Lha’. Han har vært med på å ta seg godt av den unge elefanten, etter hun ble reddet fra en brutal turistindustri, skriver Daily Mail.

Den 42 år gamle elefanttreneren forteller at den unge elefanten var i veldig dårlig forfatning da de fikk den overbrakt til parken. Den bare fem år gamle elefanten hadde blitt tvunget til underkastelse, ved å bli bundet og tvunget gjennom brutal trening. 

Heldigvis fikk naturparken overta den unge Kham Lha, hvor den istedet fikk omsorg og mat av elefanttrenerne.  

I parken ønsket den canadiske treneren Darrick Thomson å demonstrere deres nå nære vennskap, ved å kaste seg i elva og late som han holdt på å drukne. Kham Lha reagerte momentant, og løp rett ut i elva for å redde treneren. 

”Jeg gikk ut i elva for å vise hvor enestående forholdet mellom mennesker og dyr er. Og hvordan – hvis du utviser varme og vennlighet – elefanter er parate til å ofre seg for deg, forteller Darrick Thomson. 

Læs også:

Meghan og Harry: Nå er det slutt Parret forteller nå at det er slutt.
Nesten ingen innser det: Derfor gjør du unødvendig dobbeltarbeid på kjøkkenet Det er veldig mange som er skyldige i å gjøre nettopp dette.