Jacob presser ut masser av hudormer på én gang med denne effektive metoden

02/06/2017 18:30

Anniken Hauge

TV
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Vil du bli kvitt hudormene på nesa di? Da har 23-årige Jacob Acosta en metode: Press så hårdt du kan med fingrene opp neseborene dine, og voila så kommer hudormene ut.

Millioner av mennesker på Facebook har sets videoen av Jacob Acosta fra Los Angeles som presser hudormer ut av nesen sin, og mange har reagert med forferdelse og kvalme. 

Men allikevel er det mange som ikke klarer å dy seg, så kanskje metoden er verdt å prøve ut?  I den korte videoen viser Jacob Acosta med stolthet hvordan det skal gjøres.

Det forteller Dailymail.

Han legger hardt press på neseborene sine med fingrene, og et par sekunder senere pipler hudormene ut fra nesen. 

Til LADbible forteller Jacob Acosta at han utviklet metoden etter å ha sett videoer hvor folk bruker hudorm-fjernere ved å fjerne en og en. Det fikk ham til å tenke at det måtte finnes en mer effektiv metode. 

- Jeg var lei av å plukke på nesa mi hele tiden, så jeg endte opp med å presse på den og da kom det noen hudormer frem. Så bestemte jeg meg for å trykke enda hardere, og vips så kom de ut. 

 

Jacob Acosta står ved at det er ikke den mest smertefrie metoden. Presset blir så hardt at det føles som å ha kjørt nesa gjennom hard trening. En stor nese er i følge Jacob Acosta å foretrekke da det er mer hud å legge press på. 

Se videoen nedenfor. Advarsel - ikke for sarte sjeler: