Mor føder identiske tvillinger - 12 år senere finner hun den ene datteren på badegulvet

21/09/2016 18:15

Anniken Hauge

TV
Hun var begeistret da hun fant ut at hun ventet tvillingjenter. De ble født friske og glade, men 12 år senere gikk moren ut på badet og fant den ene datteren på gulvet med øynene lukket. Hun mumlet uforståelig.

Da Peggy og Jeff Kehoe fant ut at de ventet tvillinger, var de utrolig begeistret.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

De eneggede tvillingjentene Hailey og Jenna ble født med de samme blå øynene og det samme blonde hår. Båndet imellom dem var sterkt helt fra begynnelsen av.

Under oppveksten vokste de begge slik de skulle. De var friske og raske. Men 12 år senere, den 9. februar 2013 tok livet slik de kjente det en helomvending.

Foreldrene fant Hailey liggende på badegulvet. Hun hadde voldsom hodepine og foreldrene forstod at noe var virkelig galt. 

 

Legene på det lokale sykehuset oppdaget at jenta hadde fått en hjerneblødning. Da det kom en prest inn på sykestuen til foreldrene, gikk det opp for dem at den 12-årige jenta deres muligvis ikke ville overleve.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Det var ikke lenger noe legene kunne gjøre, men familien klarte ikke å akseptere det. Det ble derfor arrangert at Life Lion – som har spesialisert seg på transport av kritisk syke mennesker – fløy jenta til Penn State Hershey Children’s Hospital, i håp om at legene der kunne gjøre mer for henne.

Den tolvårige jenta ble hasteoperert. Kirurgene forsøkte å lette trykket i Haileys hjerne. Hun var i koma og kunne ikke puste selv.

Tvillingsøsteren Jenna var ved Haileys side hele tiden. Hun holdt henne i hånden og fortalte henne at hun skulle komme seg gjennom dette. At hun ikke kunne leve uten henne.

Legene undersøkte den tolvårige jenta ytterligere. De fant ut av at hun led av en deformitet i hjernens blodkar, hvor arterier og vener var bundet sammen. Hvis Hailey noensinne våknet, ville de være nødt til å løse dette problem for at hun skulle få et normalt liv igjen.

 

Etter noen få dager våknet Hailey. Hun klarte verken å smile, snakke eller gå.

Langsomt begynte hun å komme seg. Hun har fortsatt en svakhet i stemmebåndene, hvilket gjør at hun har en veldig mørk stemme.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Familien forteller den skrekkelige historien i en video som sykehuset har laget. Den går for øyeblikket viralt.

Se den øverst i artikkelen.