Simon Cowell sukker da deltaker avslører sitt umulige sangvalg - men minutter senere kaster han seg over knappen

26/04/2017 16:00

Anniken Hauge

TV
15-årige Sarah Ikumu satt dommerne på plass da hun gikk på scenen i talentprogrammet 'Britain's Got Talent'.

Det kræver sin kvinne å gå på scenen og synge for Simon Cowell og de andre dommerne i talentprogrammet ‘Britain’s Got Talent’. 

Ikke minst når man har valgt en sang, som ikke er helt lett at synge. Men det var akkurat det 15-årige Sarah Ikumu skulle gjøre på sin audition.

Det skriver The Sun.

 

Simon Cowell så litt forundret ut da den unge deltakeren avslørte at hun hadde valgt å synge Jennifer Hudsons hit ‘And I Am Telling You’.

- En av de største sangene i verden - og den vil du gi deg ut på?, lød reaksjonen. 

Men etter han hadde hørt Sarah Ikumu synge, kunne han ikke gjøre annet enn å applaudere - sammen med resten av den fulle salen. 

 

Og ikke nok med det - Simon Cowell strakte seg inn over bordet og trykket på den såkalte ‘Golden Buzzer’.

Straks regnet det gullkonfetti ned over den talentfulle jenta, som dermed kunne glede seg over å bli sendt direkte videre til live-programmene.

Se Sarah Ikumus utrolige audition i videoen rett nedenfor, og hør hvorfor hun sjokkerte dommerne med stemmen sin.

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.