SISTE NYTT: Nye og viktige spor i Emilie Meng-saken

20/06/2017 12:30

KC

TV
Politiet har offentliggjort opplysninger om et nytt spor i saken om den danske jenta Emilie Meng som ble funnet drept juleaften 2016.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ber nå om hjelp etter å ha fått et nytt spor i saken om Emilie Meng som ble funnet drept juleaften 2016.

En overvåkningsvideo fra Korsør stasjon, hvor den dengang 17-årige Emilie Meng  sist  ble sett natten til den 10. juli 2016, viser en bil som kjører fra parkeringsplassen og rundt stasjonen på det tidspunktet hvor den unge jenten sist ble observert.  

Det opplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi om i en pressemelding.

Kvaliteten på videoen var desverre så dårlig at bildene ikke umiddelbart kunne brukes. De ble derfor sendt til en ekspert i utlandet i stedet.  

- Etter flere måneders arbeid med overvåkningsvideoen har vi nettopp mottatt resultatet av de tekniske undersøkelsene. Nå kan vi derfor gå ut i offentligheten med de nye opplysningene, sier Søren Ravn-Nielsen, som er etterforskningsleder og visepolitiinspektør.

På videoen kan man se en lys personbil som mest sannsynlig er av merket Hyundai I30, model 2011-2016, hatchback - eller en bil som likner veldig. Politiet har sendt ut bilder av en bil av dette merket, og du kan se dem nedenfor:

Foto: Lolland-Falsters Politi

Foto: Lolland-Falsters Politi

Bilen kjørte fra parkeringsplassen og rundt stasjonen klokken 04.07 den 10. juli 2016.

Politiet vil gjerne høre fra folk som kan ha opplysninger om den aktuelle bilen eller som befandt seg i nærheten av Korsør stasjon i tidsrommet 3.30 - 04.30 den 10. juli, og som ikke har blitt kontaktet av politiet allerede.

Hvis du har opplysninger i saken kan du kontakte politiet på 114.

Rett over artikkelen kan du se en rekonstruksjon av overvåkningsvideoen.