TV: Rasende mann fyller konas bil med sement etter hun skiftet etternavn

10/04/2017 19:00

Anniken Hauge

TV
Cement kone bil
Foto: Youtube
Den bisarre hendelsen ble fanget på kamera av øyenvitner i St. Petersburg.

Hele historien startet da mannens kone hadde valgt å endre etternavn til navnet på en populær supermarkedkjede, i et forsøk på å promotere sin egen arbeidsplass.

Russeren ville straffe kona, da de etter en større krangel hadde skiftet navn til supermarkedet ved navn Veniy hvor hun jobber.

Det skriver Daily Mail.

Han bestemte seg for å fylle bilen hennes med sement, da han visste hvor høyt hun elsket den, og brukte all sin tid på å holde den perfekt både innvending og utvendig.

Supermarkedet hadde utlovet en dusør 50.000 rubler, tilsvarende cirka 8.000 norske kroner, til den kunden som offisielt skiftet etternavn til deres brand.

Hun hadde nylig innrømmet overfor mannen sin at hun hadde vært utro mot ham, hvilket fikk han til å se rødt og ønske å ta hevn. 

Se hele episoden øverst i artikkelen.

 

 

 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.