83 år gammel bestemor stormer ut av 'gender reveal-fest' når hun finner ut babyens kjønn

30/01/2024 18:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Bestemoren hadde håpet på noe annet.

Bestemoren til Daniela Florez, Elena Diaz, var opprinnelig "over the moon" ved nyheten om graviditeten, da forfallsdatoen tilfeldigvis falt på 83-åringens bursdag.

I en TikTok-video kan du se hvordan alle hopper av glede mens røykkanonene skyter blå røyk for en liten gutt. Bestemoren til seks blir imidlertid sett surmulende og kaste hendene i været. Elena rister på hodet og går bort til benken for å sette seg ned.

Nå forklarer 26 år gamle Daniela fra Miami hvorfor bestemoren hennes, som hun beskriver som «fantastisk», hadde «et 1 minutts raserianfall», skriver LADbible.

"Jeg synes videoen er morsom. Bestemoren min er mye sånn. Hun er en karakter og elsker å få reaksjoner ut av folk, det er bare sånn hun er," sier hun og fortsetter: «Jeg er det første barnebarnet som har gitt henne et oldebarn, så det var veldig stort for henne.

"Jeg fortalte henne at hvis det var en jente, ville jeg oppkalle henne etter henne, så hun var veldig spent og terminen min er også på bursdagen hennes. Det var mange blandede følelser for henne.

«Hun har faktisk et halskjede med navnet sitt på, og hun sa: «Jeg skal gi det til henne.» Hun håpet og hun «visste» at det skulle bli en jente.

"Da hun så at det var en gutt, var det derfor for henne var det som et "nei", du vet, det var en total skuffelse fordi hun var veldig begeistret for jenta.

"Hun hadde et raserianfall på ett minutt. Ærlig talt, det var akkurat det øyeblikket vi spilte inn. Etter det gikk hun tilbake inn i huset og hun bare lo av det."

Den kommende moren sa at løftet hun ga til bestemoren står fortsatt hvis hun noen gang får en jente.

"Fordi alle klemte oss, ante jeg ikke [om reaksjonen hennes] og så viste de meg videoen og jeg bare lo og sa 'herregud, selvfølgelig reagerer hun sånn'. Vi er veldig sarkastiske med hverandre og jeg fortalte henne "du ødela kjønnsavsløringsvideoen min", og hun bare lo.

«Da hun trodde det var en jente, hadde hun kjøpt et rosa håndklesett, og da hun fant ut at det var en gutt, fortalte hun meg at hun skulle gi meg en ny gave.

«Dagen etter kom hun tilbake med et sett med blå håndklær og sa «ok her, for babygutten».

«Jeg sa «du er så søt» og spurte henne om hun var spent, og hun sa «selvfølgelig, det er mitt første oldebarn – selvfølgelig er jeg spent».

I en oppfølgingsvideo delt av Daniela, sa Elena: "Du [Dani] burde ha kalt henne Elena og jeg hadde klart kjedet hennes med navnet hennes og noen småting, men nei, han er mer enn forventet, og det viktigste er at han er frisk.

"Jeg er så glad fordi det er mitt første oldebarn."