Alle har lurt på det: Nå kommer Matoma med avsløring

07/09/2023 05:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2
Foto: Jan-Petter Dahl / TV 2
Slik løser Matoma ”problemet” i «Hver gang vi møtes».

Nylig ble det kjent hvilke syv artister som skal delta i den 14. sesongen av «Hver gang vi møtes».

Blant dem er Tom Stræte Lagergren (32), bedre kjent som Matoma.

I år er det første gang en produsentartist deltar i det populære TV2-programmet.

Tom Stræte Lagergren fikk sitt gjennombruddet da han slapp låten «Old Thing Back» sammen med Notorious B.I.G, Ja Rule og Ralph Tresvant i 2015.

32-åringen produserer musikken, og samarbeider ofte med andre artister som synger vokalen på låten. Andre ganger fornyer han også låter, og produserer en ny versjon av originalen.

I kommentarfelt i sosiale medier er det flere som lurer på hvordan produsentartisten skal løse opptredenene når programmet ruller over skjermen på nyåret, i og med han ikke synger selv.

– Det var noe av det første jeg tenkte på da jeg sa ja til dette – hvordan skal jeg utføre det. Jeg var ikke bekymret, for jeg føler selv at jeg har mye å bidra med musikalsk. Tidligere har det kanskje ikke vært så stort fokus på elektronisk musikk i «Hver gang vi møtes», derfor håper jeg folket setter pris på mitt bidrag her. Det å kunne bidra og vise til musikaliteten min gjennom å spille instrumenter, produsere og introdusere publikum til en ny verden å tenke artisteri på synes jeg er fint. Jeg hadde lyst til å gjøre noe nytt, noe jeg ikke har gjort før. Jeg elsker å utfordre meg selv. Derfor kan jeg ikke se for meg et bedre program å gjøre det på enn i «Hver gang vi møtes», forteller Tom selv til TV 2.

32-åringen røper videre at han vil få hjelp av gjesteartister når han skal innta scenen på Kjerringøy.

– Det blir spennende å ha med én eller flere artister. Det skaper mystikk og stemning, noe jeg elsker. Jeg gleder meg masse. 

Sesong 14 av «Hver gang vi møtes» har premiere på TV 2 Direkte og TV 2 Play i januar 2024.

Læs også:

Ekspertråd: Så ofte bør du vaske sengetøyet ditt En ekspert har avslørt at flere ting avgjør hvor ofte du bør vaske sengetøyet.