Angelina Jolies tatovering skaper oppsikt: Er det en 'fuckfinger' til Brad Pitt?

28/08/2023 07:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fansen feirer Angelina Jolies nye tatovering.

Det er ingen hemmelighet at Angelina Jolie og Brad Pitts forhold til hverandre ikke har vært supergodt siden de to kjendisene slo opp.

Men er det så ille at Angelina Jolie tok en tatovering der hun sender en finger til eksmannen? Det tror i hvert fall mange fans.

Spekulasjonene startet forleden da Angelina Jolies tatovør delte et bilde av skuespillerinnens hender.

Tatovøren som heter Mr. K hadde tilslørt de to langfingrene hennes og samtidig bedt folk gjette hva han hadde tatovert på de to fingrene, som er kjent for å bli brukt til å rekke fingeren.

Foto: Skjermbilde

– Jeg kan fortsatt ikke forstå at jeg faktisk tok hånden hennes og tatoverte henne, skrev Mr. K til bildet før du ber folk gjette.

En oppfordring som fikk fansen til å komme opp i fart, skriver Page Six.

– Det står: «Fuck you, Brad», lyder det mest populære budet på sosiale medier.

Faktisk har det vært så mange kommentarer med dette spesielle budet at Mr. K har blitt tvunget til å gå ut og legge til en kommentar til bildet som avviser at tatoveringen har noe med Brad Pitt å gjøre.

Brad Pitt og Angelina Jolie møttes i 2005 og giftet seg i 2014. I 2016 skilte de seg, hvoretter Angelina Jolie anklaget Brad Pitt for vold.

Siden den gang har det tidligere ekteparet kjempet en hard kamp om blant annet eiendommene deres og omsorgen for de mange barna.