Chris Evans er kåret til Sexiest Man Alive

08/11/2022 10:50

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Valget hans ble annonsert mandag kveld (7. november) på The Late Show med Stephen Colbert og på magasinets nettside.

41-åringen - som i nesten et tiår spilte Captain America - tar kronen fra en annen hevner, Paul Rudd, og er den siste i en lang rekke superheltskuespillere som har tatt den flatterende tittelen. 

Chris Hemsworth, som spiller Thos i Marvel cinematic Universe, var den første Avenger som vant den årlige æren, som først ble delt ut til Mel Gibson i 1985.

Andre mottakere inkluderer John Legend, Dwayne Johnson, Idris Elba, Adam Levine, Richard Gere, Channing Tatum og David Beckham. 

“Mamma kommer til å bli så glad,” sa Evans til PEOPLE. “Hun er stolt av alt jeg gjør, men dette er noe hun virkelig kan skryte av.” 

Han fortsatte: “Hele dette er tøft å bli intervjuet om. Det føles som en merkelig form for ydmyk skryt.

“Dette vil egentlig bare være et poeng av mobbing. Det er modent for trakassering.” 

Evans første filmrolle kom i The New Comers i 2000, og fortsatte med å spille superhelten Johnny Storm i to Fantastic Four-filmer utgitt i 2005 og 2007. 

Imidlertid fikk han utbredt berømmelse i 2011 med utgivelsen av Captain America: The First Avenger. 

Siden den gang har han spilt superhelten i 10 Marvel-filmer, og la ned skjoldet etter å ha reddet universet i Avengers: Endgame i 2019. 

I år var han stemmen til Buzz Lightyear i Pixars Lightyear, og spilte en leiemorder i Netflix’ The Grey Man. 

Så han har reddet universet, vært Buzz Lightyear og nå har han blitt kroner som den mest sexye mannen i verden… livet er ikke rettferdig, er det? 

Når vi ser fremover, er  Captain America opptatt av å bo nærmere hjemmet sitt, i Boston. 

“Når det kommer til å oppsøke menneskene jeg spiller, er det mer et spørsmål om hvor filmen spilles inn,” sa han. 

“Jeg er for gammel til å leve ut av en koffert i seks måneder, og jeg har kommet meg inn i en hyggeligere fase hvor jeg bare er fornøyd med å være hjemme.” 

Han fortsatte: “Det mest underholdende aspektet av karrieren min akkurat nå er å føle meg trygg nok til å ta foten av gassen. 

“Jeg føler at jeg har litt mer frihet til å ta meg tid vekk fra bransjen og fortsatt finne prosjekter som vil tilfredsstille min kreative appetitt når jeg kommer tilbake.” 

Han har også sikte på å gifte seg og bli pappa - selv om privatlivet hans er noe han helst vil holde utenfor forsiden av magasiner.