Dansk modell kaster inn håndkleet: Overlater ingenting til fantasien

20/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den verdenskjente modellen har aldri vært sjenert for å kaste inn håndkleet – og hun beviser nå at hun fortsatt ikke er det.

Det kan godt hende at Philine Roepstorff har fylt 30 år. Det endrer imidlertid ikke det faktum at den vakre influenceren og modellen ikke har noe problem med å kaste inn håndkleet.

Og nå gjør hun det igjen. Hun har delt en rekke bilder på profilen sin på Instagram, hvor ikke mye er overlatt til fantasien.

På ingen av de tre bildene hun har delt har hun klær på overkroppen. På underkroppen har hun en bikinitruse.

Bildene viser den unge modellen, som privat danner par med landslagsspiller Jacob Bruun Larsen, på en strand, der hun sitter og står i vannkanten.

Alt som dekker brystene hennes er hendene og en hvit strek.

Og det er tilsynelatende noe følgerne hennes elsker.

Instagram-innlegget har fått nesten 1300 likes på bare to timer. Den er fritt tilgjengelig på Instagram-profilen hennes, og derfor trenger du ikke følge henne for å se den.

Du kan se innlegget nedenfor.

Ønsker du å se hele profilen til Philine Roepstorff på sosiale medier, finner du den via denne lenken.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.