Den smarte kjæresten skjuler forlovelsesring i en uke: Se reaksjonen hennes når han endelig frir

18/10/2023 20:00

redaktion

Underholdning
Foto: Shutterstock/Genrefoto
Foto: Shutterstock/Genrefoto
Det sies at noen ganger er det beste gjemmestedet i synlig skue, og en oppfinnsom kjæreste tok dette konseptet til et helt nytt nivå i forkant av frieriet.

I en morsom og hjertevarm serie med hendelser bestemte denne ikke navngitte Romeo seg for å gjøre frieriet om til et spill "Hvor er Waldo?", men med en forlovelsesring.

I en hel uke poserte han smart med ringen på bilder der hans intetanende partner var i rammen. Utfordringen? Hun la ikke merke til ringen en gang!

Et lekent forspill til et dyptgående øyeblikk

Konseptet var enkelt: gjem forlovelsesringen på bilder uten at hun la merke til det. Men henrettelsen var alt annet enn. Hvert bilde ble et spill med kreativitet, sniking og upåklagelig timing.

Enten det var ringen kamuflert mellom middagstallerkener, tittet bak en bok hun leste, eller til og med holdt opp bak hodet hennes mens hun så den andre veien - han klarte å trekke den av seg sømløst.

Hvert bilde var et bevis på hans vidd og dedikasjon til å gjøre forslaget minneverdig. Den intetanende kjæresten gikk gjennom uken, helt uvitende om den skinnende overraskelsen som lurte rundt henne.

Viral sensasjon

Med velsignelsen fra sin nå forlovede delte den vittige kjæresten bildeserien på sosiale medier, og den gikk raskt viralt.

Brukere av sosiale medier fra hele verden applauderte kreativiteten hans, og kalte det et av de mest unike forslagene de noen gang hadde sett.

Se videoen her: