Denne optiske illusjonen sier noe om hvordan person du er på arbeidsplassen

29/04/2024 06:00

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Er du en som alltid utsetter ting eller har du full kontroll over tid og tempo? Sjekk ut dette bildet som hevder å avsløre typen din.

En optisk illusjon som har blitt populær på det sosiale mediesiden TikTok kan avsløre om du er arbeidsnarkoman eller om du aldri fullfører oppgavene dine i tide.

Dette bildet kan derfor fortelle deg om du bruker for mye tid på jobb, eller om du bør se nærmere på hvordan du organiserer livet ditt.

Bildet, som også har vært omtalt i den britiske avisen Daily Mail, ble opprinnelig delt av Mia Yilin på TikTok. Videoen har blitt veldig godt mottatt her, da den fikk mer enn 100 000 visninger på kort tid. Dessuten er det også tusenvis av brukere som har likt det.

Her er illusjonen igjen. Hvis du vil teste deg selv, scroll gjerne nedover. Svar på 'testen' følger under bildet.

Hva er det første du ser?

Foto: TikTok

"Hvis du så hånden først, er du en mester i selvkontroll og disiplin. Når det gjelder å styre tiden og arbeidet, har du hevet den til et nivå som kan kalles vitenskapelig. Husk å gi deg selv rom for å slappe av av av og til, i stedet for konstant å jage perfeksjon," sier Mia Yilin om de som først så en hånd.

Hvis du først så en gaffel, er du litt i den andre enden av skalaen:

"Hvis du så en høygaffel først, er du typen som utsetter ting og venter til siste øyeblikk. Du har et unikt talent for å finne distraksjoner og overbevise deg selv om at du vil få jobben gjort senere. Innerst inne. , du vet at du har potensialet til å oppnå utrolige ting hvis du bare presser deg selv, sier Mia Yilin.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.