Denne ufyselige badedrakten gir deg sexy overkropp på 2 sekunder

Ikke sommerklar? Så finner du løsningen her. Foto: www.belovedshirts.com

Badedrakten har blitt moderne igjen, men noen designere har tatt den kreative prosessen litt for langt.

Etter noen år i skammekroken har badrakten blitt populær igjen. Ellers har badetrenden vært preget av bittesmå bikinier. 

Men nå er altså badedrakten tilbake for fullt - og takk for det. Den gode gamle svømmeuniformen kan nå finnes i de fleste klebutikker i alskens farger og former, og den er mye mindre avslørende enn bikinien som mange kvinner (la oss nå bare være ærlige) ikke føler seg helt tilpass med. 

Men comebacket til badedrakten er ikke bare positivt. Noen litt for kule designere har nemlig begyndt å leke med de mange forskjellige mulighetene, og det har blandt annet ført til at denne lettere ufyselige saken kan kjøpes på nettet for godt og vel 400 kroner. Det skriver britiske Metro.

En badedrakt med print som får deg til å likne en hårete mann? Nei, takk. 

 

Foto: www.belovedshirts.com

Designerne bak den skremmende drakten kaller verket sitt for Sexy Chest One Piece Swimsuit, men skal man dømme ut fra nettets reaksjon så synes folk badadrakten er alt annet enn sexy.  

Til gjengjeld vil den helt sikkert få ALLE strandgjestene til å snu nakken ut av ledd hvis du kommer slentrende i vannkanten iført denne. 

Les også

3-årige Jakob var nære å miste tærne på stranden - nå advarer moren hans Katja andre mødre

Den halvdyre saken finnes i tre forskjellige hudfarger (som alle er like ufyselige), og kan kjøpes hos nettbutikken Beloved Shirts - noe som vi selvfølgelig fraråder på det sterkeste. 

Bakfra ser badedrakten i øvrig slik ut:

 

Rebecca advarer mot solkrem etter at hennes 14 måneder gamle datter endte på sykehuset