Drømmejobben? Netflix tilbyr millioner i lønn for å reise verden rundt

18/01/2023

Emma Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det er få jobber rundt om i verden som du ønsker å flytte langt unna for, og dette kan trolig være en av dem.

Netflix har lagt ut en stillingsannonse, og det er ikke en kjedelig kontorjobb.

Strømmegiganten tilbyr en jobb i luften og med en heftig årslønn.

De leter etter en flyvertinne som vil hjelpe selskapet med å "fortsette å skape glede rundt om i verden" da de forventer at kandidaten skal "omfavne vår kultur".

De ansetter ansatte til å jobbe på en privat jetfly - og du vil kunne tjene opptil 2.6 millioner kroner i året.

Til tross for permittering av 300 ansatte i en andre runde med kutt i fjor, etter å ha mistet abonnenter for første gang på mer enn et tiår, kan den enorme lønnen komme som en overraskelse på mange.

Ifølge stillingsannonsen på nettsiden ser de etter kandidater med «uavhengig dømmekraft, diskresjon og gode kundeserviceferdigheter».

Derfor vil selskapet bestemme den vellykkede ansattes lønn ved å vurdere "kompensasjonsfaktorer" som deres "luftfartserfaring", bakgrunn og ferdigheter. Det skriver Mirror.

Oppgavene vil også omfatte å kunne løfte gjenstander så tunge som 13,6 kg kofferter ved lasting og lagring av fly, da den rette kandidaten vil jobbe med en "Super Medium Size Jet".

De vil også ha ansvar for å inspisere nødutstyr i cockpit, kabin og galleri før avgang.

I sin helhet lyder jobbspesifikasjonen for rollen: "Som Netflix-flyvertinne forventes det at du omfavner kulturen vår, som legger stor vekt på å operere med frihet og ansvar, med uavhengighet og mye selvmotivasjon.

– Dette er en lederstilling for en flyvertinne med base i Nord-California, og den rette kandidaten vil få faglig opplæring i kabin- og passasjersikkerhet og evakuering av nødfly. Mens du reiser, omfavner du Netflix-kulturen av frihet og ansvar, slik at du kan operere med liten retning og mye selvdisiplin.

"Den typiske lønnen for denne rollen er vanligvis 420 000 - 2,6 millioner." Avhengig av ferdigheter og erfaring.

Så hvis du vil ha jobben, krever det at du er serviceinnstilt, strukturert, diskret og du vil flytte til San Jose, California. Men til gjengjeld kan du få en heftig lønn, og få lov til å reise verden rundt.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.