Dwayne Johnson innrømmet å ha brukt steroider

07/12/2022 14:03

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det har oppstått en påstand om at «The Rock» fortsatt bruker steroider.

Denne uken kom podcasteren Joe Rogan med en oppsiktsvekkende påstand om at «The Rock» fortsatt bruker steroider for å opprettholde sin imponerende bygning, etter Liver Kings nylige tilståelse.

Etter år med å nekte å bruke ytelsesfremmende stoffer, ble The Liver King, hvis virkelige navn er Brian Johnson, endelig rent – ​​og Joe sa at han vil at Dwayne Johnson skal tilstå neste gang.

"Det er ikke en jævla sjanse i helvete for at han er ren, ikke en sjanse i helvete så stor som The Rock er på 50," sa Joe til lytterne.

"Poenget er at du ikke engang kan komme dit med HRT (hormonerstatningsterapi). Det er ikke HRT. Han er så massiv og han er så annerledes enn han var da han var 30."

Mens Dwayne ikke har svart på Joes anklager, har The Rock faktisk tilstått å ha brukt steroider før - da han var tenåring.

I et intervju med MTV tilbake i 2009, avslørte bryteren som ble skuespiller: "Jeg prøvde det," innrømmet Johnson. "Jeg og vennene mine prøvde det på den tiden da jeg var 18 eller 19. Visste ikke hva vi gjorde."

I løpet av den tiden ville Dwayne ha spilt college-fotball for University of Miami.

Det var ikke før etter at han var ferdig med college at Johnson startet sin profesjonelle brytekarriere, og da hadde han sverget av seg steroider.

"Det er ikke så utbredt i dag i idrettene våre som det var for 10 år siden," sa han.

"Men vi må erkjenne at det ble skapt en kultur der det var OK å gjøre det, og mange lagledere, eiere, spillere som ikke gjorde det ville vende det andre kinnet til. Vi erkjenner det, og nå må vi innføre sterkere straffer, noe vi gjør."

Siden den gang har Dwayne vært lidenskapelig opptatt av å lære yngre idrettsutøvere om farene ved prestasjonsfremmende stoffer.

"Det er et godt eksempel for barn å følge, ikke når det gjelder bruken, men når det gjelder konsekvensene av hva som kan skje fordi det ikke er noen erstatning for hardt arbeid."

Etter å ha opprettholdt sin massive kroppsbygning langt opp i 50-årene, har The Rock vært ganske åpen om helseregimet hans - og det er ikke et steroid i sikte.

Alt som Dwayne er avhengig av er et "team av kokker og en styrke- og kondisjonstrener som finner ut det nøyaktige makrotallet som er nødvendig for å opprettholde superheltkroppen hans", ifølge Men's Health.