En mor avslører hva hun gjør i dusjen: Nå kaller alle henne ekkel

29/08/2023 18:30

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kan være helt forvirrende når vi oppdager at noe vi har gjort i årevis, noe vi antok at alle gjorde, faktisk ikke er "normalt".

En mor befant seg i akkurat denne posisjonen da hun forklarte mannen sin hva hun gjør når hun dusjer.

Han kalte det "ekkelt", men hun var overbevist om at alle gjør det. Og det viser seg at paret ikke er de eneste som ikke kan bli enige om det – og innrømmelsen hennes har startet en enorm debatt på nettet.

Kvinnen delte historien sin på 'Mumsnet' for å se hva andre foreldre syntes.

"Dh [dear husband] synes det er ekkelt. Jeg synes det er greit. Det varme vannet gjør at jeg trenger å tisse, og jeg kommer ikke til å fukte gulvet. Det er miljøvennlig som mindre toalettspyling. Vannet skyller skitten bort , og det er bare tiss. Jeg trodde alle gjorde det en gang i blant," skrev hun.

Andre foreldre ble imidlertid forferdet over innrømmelsen hennes. Det skriver The Mirror.

"Hvorfor kan du ikke bare gå på do før du dusjer? Beklager, men jeg synes det er ekkelt!" skrev en bruker. "Nei. Stygg oppførsel. Jeg ville ikke vært glad hvis mannen min gjorde det," kommenterte en annen.

Men noen så ikke hva problemet var og innrømmet at de også gjorde det.

"Jeg ser egentlig ikke hva som er fælt med det egentlig, det er bare tisse, det vaskes av med en gang og så er du ren så det er ingen fare for spor av urin på kroppen!" skrev en bruker.

"Å tisse i dusjen er miljøvennlig. Toalettet vårt bruker 10 liter vann til én spyling, det er 5 dager verdt med drikkevann. Når det gjelder at det er ekkelt, på hvilken måte? Hvordan? Hvordan kan din egen urin spyles ned i avløpet være ekkelt," spurte en en annen bruker.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.