Etter datingmysteriet mellom Martin Ødegaard og Helene Spilling: Nå er bildet borte

16/03/2023 11:59

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Bildet av Arsenal-stjernen Martin Ødegaard og «Skal vi danse»-stjernen Helene Spilling er fjernet etter ønske fra fotballspillerens arbeidsgiver.

Ryktene om et nytt norsk stjernepar har florert de siste dagene, etter at et bilde av Arsenal-kaptein Martin Ødegaard og «Skal vi danse»-stjernen Helene Spilling dukket opp fra den røde løperen under London Football Awards.

De to ble fotografert mens de holdt hverandre på løperen.

Bildet er tatt av bildetjenesten Shutterstock, men de har bedt medier som har brukt bildet om å fjerne det.

– Vi fikk en slettemelding fra Shutterstock i går kveld. Du får det ofte, det er alltid 99,999 prosent rettighetsrelatert, og det er det i dette tilfellet. Så lenge vi ikke har rettighetene til bildene, må vi enten skjule dem eller slette dem, sier Christina Dorthellinger, visuell direktør i NTB, til Dagbladet.

Og nå kan samme norske medier avsløre hvorfor bildene plutselig måtte slettes.

Det er Martin Ødegaards arbeidsgiver, den engelske fotballgiganten Arsenal, som har bedt om at bildet fjernes.

Paul Nelsen, leder for London Football Awards, bekrefter dette i en epost til Dagbladet.

«Bildene ble fjernet på forespørsel fra klubben», skriver han og legger bensin til ryktebrannen.

26 år gamle Helene Spilling sier imidlertid til norske VG at hun ikke er interessert i å kommentere ryktene om dem.

Helene Spilling har tatt medaljer på løpende bånd som profesjonell danser i flere år, og hun er en ekstremt populær del av ("Skal vi danse"). Et program hun vant i 2021 sammen med sin partner – sportsjournalist Simon Nitsche.

I mellomtiden har 24 år gamle Martin Ødegaard en fantomsesong i Arsenal, hvor han er kaptein og en av klubbens absolutte stjerner.

Han og resten av laget topper også Premier League-tabellen etter 27 runder.

På London Football Awards, hvor bildet av de to nordmennene som holder hverandre ble tatt, vant Martin Ødegaard prisen for «Årets Premier League-spiller».

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.