Familie gjør urovekkende funn i hotellsengen på ferie

20/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Familien gjorde et sjokkerende funn i sengen, som umiddelbart fikk dem til å forlate hotellet.

Christina Streble fra Kentucky bodde på Oak Plantation Resort i Kissimmee med familien sin tidligere denne måneden da døtrene hennes begynte å merke røde merker over hele armene, skriver WESH News.

Alle tre trodde det var myggstikk, men da det fortsatte dro moren av seg laken og dynetrekk som ble løftet i spisestuen. Og sengene vrimlet av veggedyr.

– Vi fanget noen av dem, la dem i en plastpose og gikk rett ned til resepsjonen klokken 1 om morgenen, la dem på disken og fortalte at vi hadde veggedyr, sier Christina Streble.

Familien klaget på hotellet, sjekket ut og dro hjem. Så dro de til legen med døtrene.

"Legen sa at det var det verste veggedyrangrepet han noen gang hadde sett. Vi telte 266 bitt på min eldste datter og 125 på den midterste. De var røde og betente," sier hun.

"Det har vært et mareritt. Barna har hatt problemer med å sove og har hele tiden forestilt seg at noe krabbet rundt på dem."

Hotellet fikk en skadedyrkontroller ut for å se på rommet, og her ble familiens anklager bekreftet, akkurat som det ble funnet veggedyr på et annet hotellrom.

En talsperson for hotellet sier imidlertid at av deres 242 leiligheter er det kun Christina Streble som har klaget på veggedyr.

Har du veggedyr på ferie, er det viktig at du blir kvitt dem så fort som mulig før de formerer seg og sprer seg.

De er ekstremt vanskelige å bli kvitt. Har du mistanke om veggedyr når du kommer hjem fra turen, bør du derfor ikke pakke ut kofferten, men vaske alt på 60 grader og fryse ned de tingene som ikke tåler vask.

Hvis veggedyrene har spredt seg bør du få ut en utrydder før de kryper videre til andre leiligheter i gangen, da det kan bli en veldig dyr fornøyelse.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.