Genialt: Derfor bør du alltid velge dette setet når du flyr

12/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det høres kanskje dumt ut, men du må velge det «dårligste setet» med fordeler når du skal ut å fly.

En person som flyr ofte har anbefalt at du alltid velger det 'dårligste' setet når du skal ut å fly.

Med mindre du har råd til å betale for billetter på businessklasse, kan det være ganske ubehagelig å reise med et fly – spesielt hvis du flyr langdistanse.

Etter noen timer i luften er du nok litt sår, underholdningen om bord er blitt litt kjedelig, og ingenting vil friste mer enn en fin tur ut i frisk luft.

En hyppig reisende har noen råd for å gjøre turen litt mer utholdelig – og det er ingenting som vil påvirke bankkontoen din.

Mens de fleste reisende stresser over å velge det beste setet på et fly, sier den selverklærte eksperten John Burfitt at han alltid velger det «dårligste» setet på et fly når han reiser – nemlig vindussetet bak på toalettene.

Han hevder det faktisk kan være det mest avslappende stedet å sitte, til tross for det dårlige ryktet. Det skriver The Mirror.

Etter å ha brukt en hel flytur på å bli sparket i ryggen av en passasjer, sverget eksperten å aldri gjenta opplevelsen. Mot slutten av reisen gikk han ned midtgangen for å gå på do og skjønte raskt at det ikke var annet enn en vegg bak den siste seterad.

Hvis han satt der, kunne ingen noen gang sparke ham i ryggen igjen. "I det øyeblikket bestemte jeg meg for at bakre rad ville være det eneste stedet jeg ville sitte på en lang flytur fra nå av," fortalte han.

"Da jeg koset meg inn i det hjørnet, oppdaget jeg hva ekte 'flygende kjærlighet' handler om.

Jeg hadde akkurat funnet det beste setet på flyet," la han til. Andre fordeler inkluderer aldri å bli truffet av drikkevognen, ikke å bli dyttet av passasjerer som strekker bena nedover midtgangen, og å kunne lene seg inn i hjørneveggen for en lur.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.