Han levde på øl i 46 dager – så skjedde dette med kroppen hans

24/10/2023 16:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Resultatet av mannens 'diett' er utrolig.

Dietter er populære metoder for vekttap som fokuserer på å endre kosthold og treningsvaner for å oppnå en sunnere kroppsvekt.

Mens noen dietter virker ganske logiske, er det andre som stilles mye spørsmål ved. Noen av de mest populære diettene er dietter som 5:2, Low Carb High Fat (LCHF) og ISO-dietten.

Men en mann fra USA hadde bestemt seg for å teste et ganske uortodoks kosthold, siden han ville faste og bare drikke øl.

«Akkurat som munkene pleide å gjøre det på 1600-tallet, så vil jeg gjøre det samme», sa mannen, Del Hall, i en YouTube-video, som kan sees nederst i artikkelen. Det skriver Aftonbladet.

Og etter 46 dager viste resultatene seg å være utrolige. Han klarte å holde seg til 'dietten', som utelukkende besto av øl, i alle 46 dager.

Det resulterte i et vilt vekttap på 20 kilo og en følelse av at han er blitt ung igjen:

"Jeg føler meg fantastisk. Jeg er 43 år, men føler meg som en 20-åring igjen», sier han.

Til tross for at han er fornøyd med resultatet, er det ikke noe du anbefaler til andre: "Jeg tror det er andre måter å gå ned i vekt på som er mye sunnere."

Du kan se ham før og etter vekttapet nedenfor:

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.