Hollywood-stjernen deler avslørende bikinibilder under sørlandssolen

12/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tilgang til alle godbitene i den nye videoen fra Hollywood-stjernen.

Hollywood-stjernen fyller kanskje 60 snart, men det endrer ikke det faktum at hun ikke er sjenert for å vekke oppmerksomhet med noen avslørende bilder.

Og hennes nylige innlegg på det populære sosiale mediet Instagram er intet unntak.

Elizabeth Hurley, som trolig hadde sin storhetstid tilbake på 90-tallet, er fortsatt en hit på Instagram for så vidt.

Og selv om det finnes en rekke måter å få oppmerksomhet på, har den 57 år gamle stjernen valgt en måte som sannsynligvis få mennesker i den alderen ville valgt.

Hun har skjemt bort sine svimlende 2,5 millioner følgere med en video der hun viser frem skjønnhetene sine. Og det er absolutt ikke første gang hun gjør det.

Men det er tilsynelatende noe følgerne hennes er gale etter. Og hvis du ikke vet nøyaktig hvem hun er, er det også helt umulig å se at den engelske skjønnheten nærmer seg 60 år.

Elizabeth 'Liz' Hurley, som sannsynligvis er mest kjent for sine roller i Austin Powers-filmene og som Hugh Grants kvinnelige sidekick i storfilmen 'Four Weddings and a Funeral' fra 1994, er fortsatt aktiv i skuespilleryrket, men har ikke fått rollebesetning. for noen store roller i lang tid.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.