Hugh Jackmans kone bryter stillheten etter skilsmissen

27/09/2023 10:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hugh Jackmans kone, Deborra-Lee Furness, har brutt tausheten hennes etter at de gikk fra hverandre.

Paret har vært gift i 27 år og har to barn sammen; Oscar, 23, og Ava, 18. Men tidligere denne måneden kunngjorde de at de går fra hverandre. Jackman og Furness delte en felles uttalelse til magasinet People som bekreftet separasjonen deres.

Den lyder: «Vi har vært velsignet med å dele nesten tre tiår sammen som mann og hustru i et fantastisk, kjærlig ekteskap.

"Vår reise nå er i endring, og vi har bestemt oss for å skille oss for å fortsette vår individuelle vekst.

"Familien vår har vært og vil alltid være vår høyeste prioritet. Vi gjennomfører dette neste kapittelet med takknemlighet, kjærlighet og vennlighet. Vi setter stor pris på din forståelse for å respektere vårt privatliv mens familien vår navigerer i denne overgangen i alle våre liv."

Signert 'Deb og Hugh Jackman', konkluderte den med: "Dette er den eneste uttalelsen noen av oss vil komme med."

Furness snakket ut for første gang mandag (25. september) da hun svarte på et anrop fra australske radioverter Kyle Sandilands og Jackie O Henderson på The Kyle & Jackie O Show.

I følge Daily Mail innrømmet Sandilands overfor skuespilleren: «Vi har faktisk ringt deg ved en feiltakelse, det er latterlig.

"Vi mente faktisk ikke å ringe deg. Men nå er du her, vi vil ikke gå inn på det. Vi elsker deg, vi håper du har det bra."

Furness virket ikke irritert over den tilfeldige samtalen da hun sa: «Takk, jeg setter stor pris på det. Du er skikkelig søt."

Selv om separasjonen ikke ble direkte nevnt, la Sandilands til: «Jeg føler bare at det er for tidlig. Jeg ønsker ikke å bli involvert i noe. Men vi elsker deg, og du ringer oss når du vil prate.»

Jackson refererte også nylig til bruddet da han snakket med paparazzier.

X-Men-stjernen innrømmet at det hadde vært en "vanskelig tid", men delte ikke flere detaljer enn det. Skuespillerparet møttes på settet til det australske TV-showet Corelli tilbake i 1995, og knyttet sammen året etter.

I et tidligere intervju med People i 2017, åpnet Jackman opp om deres første møte og hvilket inntrykk hans fremtidige kone hadde på ham.

Han sa: «Deb, hun var en stor stjerne... Jeg blir plukket opp, og Deb sitter i forsetet i bilen. Jeg vil aldri glemme. «Hun tok av seg sikkerhetsbeltet og snudde seg og rakte ut hånden, tok av seg solbrillene og sa: «Hei, jeg heter Deborra-Lee Furness, hyggelig å møte deg.»

Jeg husker at jeg tenkte: «Jeg liker denne jenta.'"

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.