Husker du Baywatch-stjernen Eddie? Du gjetter aldri hva han gjør i dag

16/03/2023

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Skjermbilde/BayWatch
Foto: Skjermbilde/BayWatch
Amerikaneren ble kjent for å ha spilt badevakten Eddie i TV-serien «Baywatch» på 90-tallet. I dag gjør han noe helt annet.

Amerikanske Billy Warlock var allerede kjent fra såpeoperaen «The Hortonsaga» da han fikk sitt store gjennombrudd i 1989 som den sjarmerende badevakten Eddie Cramer i «Baywatch».

Den eneste 1.70 meter høye skuespilleren vant raskt seernes hjerter, men dessverre var tiden hans i serien kort. Han valgte å forlate serien etter tre år.

Billy Warlock ville ikke lenger være kjent som "Billy Baywatch" og var lei av å løpe opp og ned på stranden i badebukser. 

I stedet vendte han tilbake til såpeoperaverdenen, hvor han spilte hovedrollen i forskjellige TV-serier i de følgende årene.

Fra strand til snø

I 2010 bestemte Billy Warlock seg for å skrinlegge skuespillet, og han har ikke hatt noen roller siden den gang.

Etter skuespillerkarrieren valgte han å kaste seg ut i noe helt nytt og erstattet stranden med snø.

Billy Warlock flyttet fra Hollywood til Colorado for å hjelpe til med å drive en skiskole, hvor han nå jobber som skiinstruktør.

Han kan oppleves som skiinstruktør på Telluride Ski Resort i delstaten Colorado, kjent for fjellkjeden Rocky Mountains.

Gift med kollega

Privat har Billy Warlock funnet kjærligheten med skuespilleren Julie Pinson, som var hans kollega i TV-serien "The Horton Saga".

Paret giftet seg i 2006 og har nå vært sammen i 17 år. De har ingen barn.

Tidligere var Billy Warlock gift med skuespilleren Marcy Walker, og på 90-tallet var han også forlovet med andre "Baywatch" -stjerne Erika Eleniak, som spilte Shauni.

Den tidligere «Baywatch»-stjernen er nå 61 år gammel og fyller 62 år 26.

I et innlegg på hans private Twitter-profil kan du se hvordan Billy Warlock ser ut i dag. Hans mørke hårfarve er nu blevet grå.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.