Husker du Baywatch-stjernen Eddie? Du gjetter aldri hva han gjør i dag

16/03/2023 09:36

Emma

Underholdning
Foto: Skjermbilde/BayWatch
Foto: Skjermbilde/BayWatch
Amerikaneren ble kjent for å ha spilt badevakten Eddie i TV-serien «Baywatch» på 90-tallet. I dag gjør han noe helt annet.

Amerikanske Billy Warlock var allerede kjent fra såpeoperaen «The Hortonsaga» da han fikk sitt store gjennombrudd i 1989 som den sjarmerende badevakten Eddie Cramer i «Baywatch».

Den eneste 1.70 meter høye skuespilleren vant raskt seernes hjerter, men dessverre var tiden hans i serien kort. Han valgte å forlate serien etter tre år.

Billy Warlock ville ikke lenger være kjent som "Billy Baywatch" og var lei av å løpe opp og ned på stranden i badebukser. 

I stedet vendte han tilbake til såpeoperaverdenen, hvor han spilte hovedrollen i forskjellige TV-serier i de følgende årene.

Fra strand til snø

I 2010 bestemte Billy Warlock seg for å skrinlegge skuespillet, og han har ikke hatt noen roller siden den gang.

Etter skuespillerkarrieren valgte han å kaste seg ut i noe helt nytt og erstattet stranden med snø.

Billy Warlock flyttet fra Hollywood til Colorado for å hjelpe til med å drive en skiskole, hvor han nå jobber som skiinstruktør.

Han kan oppleves som skiinstruktør på Telluride Ski Resort i delstaten Colorado, kjent for fjellkjeden Rocky Mountains.

Gift med kollega

Privat har Billy Warlock funnet kjærligheten med skuespilleren Julie Pinson, som var hans kollega i TV-serien "The Horton Saga".

Paret giftet seg i 2006 og har nå vært sammen i 17 år. De har ingen barn.

Tidligere var Billy Warlock gift med skuespilleren Marcy Walker, og på 90-tallet var han også forlovet med andre "Baywatch" -stjerne Erika Eleniak, som spilte Shauni.

Den tidligere «Baywatch»-stjernen er nå 61 år gammel og fyller 62 år 26.

I et innlegg på hans private Twitter-profil kan du se hvordan Billy Warlock ser ut i dag. Hans mørke hårfarve er nu blevet grå.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.