Jan Thomas avslører: Levde "Exit" livet

10/03/2023

redaktion

Underholdning
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Den tredje og siste sesongen av «Exit» går nå på TV. En av dem som kjenner seg mye igjen fra serien er Jan Thomas.

Gjengen i Exit vender tilbake en siste gang.

Finansmenn utnytter skatteparadiser, kryptovalutaer og grønne investeringer for å bli enda rikere. Men noen ønsker det annerledes. Det er tid for hevn. Kanskje de hensynsløse og destruktive finansmennene får det de fortjener?

En av de mest sette seriene de siste årene har gjort seerne spente på den siste sesongen.

På premierefesten kunne kjendisstylisten Jan Thomas fortelle at han kjente seg mye igjen i serien.

– Min første samboer i Los Angeles jobbet som «investment banker» for et av de største firmaene i verden, så jeg levde jo dette livet. Jeg kan bekrefte at alt som er i serien er sant, og mye verre. Ikke nødvendigvis at jeg har deltatt, men jeg kjente meg veldig igjen, sier Jan Thomas til TV 2.no.

Ifølge Se og Hør bodde Jan Thomas i Los Angeles fra 1986 til 2002. Her jobbet han som modell, skuespiller og stylist.

I et intervju med Henne, referert av Se og Hør, sier Jan Thomas at livet i Los Angeles kunne vært en flott blanding av «sex, drugs og rock'n'roll» hvis han ikke hadde møtt sin ekspartner Jim.

Samboeren hans var en suksessfull forretningsmann som hadde to barn fra et tidligere forhold, mens Jan Thomas, ifølge ham, levde et ganske hardt og vilt liv på den tiden.

Til tross for dette ble Jan Thomas raskt ekstrafaren til guttene. Det skriver blant annet Sosialnytt.

– Jeg vokste og måtte veldig fort ta ansvar. Livet mitt bestod plutselig av to små gutter som ikke klarte seg uten meg, forteller han og legger til at han fortsatt har kontakt med dem i dag.

– Når det gjelder drugs, har jeg ingen toleranse. Jeg var alltid «høy», men det var på livet. Det betyr ikke at jeg ikke skjønner dragningen mot alkohol og drugs. Hvis det ikke hadde vært noen bivirkninger ville jeg ruset meg hele livet, sa Jan Thomas ifølge ukebladet i intervjuet med Henne.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.