Kanye West har giftet seg

13/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Musiker "knytter bånd med Yeezy-designer i en privat seremoni" to måneder etter skilsmisse med Kim.

Kanye West har "giftet seg med" Yeezy-arkitekten Bianca Censori to måneder etter at skilsmissen hans fra Kim Kardashian ble fullført. Rapperen, 45, skal ha holdt en privat seremoni med Bianca, og paret har blitt sett iført gifteringer.

Kanye ble først avbildet med ringen forrige uke, med kilder som fortalte nettstedet at ringen symboliserer hans forpliktelse til henne etter seremonien.

Til tross for at de holder en bryllupsseremoni, er foreningen ikke lovlig fordi paret ikke ser ut til å ha innlevert en vigselsattest, rapporterer TMZ.

Det er ikke klart hvor lenge paret har kjent hverandre eller hadde vært sammen, men Bianca begynte i Kanyes Yeezy-selskap i november 2020.

Hun er oppført som leder for arkitektur og sikret stillingen etter å ha oppnådd en MA i arkitektur ved Melbourne University i Australia.

MailOnline har kontaktet Kanyes representanter for kommentarer. Forrige måned hyllet Kanye sin "kone" ved å gi ut sangen, Censori Overload, et skuespill med etternavnet hennes.

I tekstene avslørte han at han holdt seg i sølibat før han knyttet knuten, og sang: 'Og Bibelen sa, jeg kan ikke ha mer sex før ekteskapet.'

Sangen ser ut til å referere til bruddet hans fra Kim, og åpner med linjene: «Waking up to "I can't do this anymore"-tekst», og legger til «I know it’s 'cause the headlines / Why she wanna leave».

Mandag ble rapperen sett chatte med Bianca og nyte en matbit på Waldorf Astoria i Beverly Hills.

Se bilder av hans nye kone her!

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.