Kevin spiste McDonald's i 100 dager: Så mye har han gått ned i vekt

09/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kan du virkelig gå ned i vekt ved å spise McDonald's? Ja.. åpenbart.

En bestefar fra Nashville, 56 år gamle Kevin Maginnis, er klar til å trosse alle odds ved å spise McDonald's i 100 dager i et forsøk på å gå ned litt overflødig vekt - og det fungerer allerede.

Kevin, som veide omtrent 108 kilo 21. februar, proklamerte at han ville spise hvert måltid de neste tre månedene fra verdens største hurtigmatkjede. Dette skriver blant annet New York Post.

"Jeg våknet i morges og veide 238 pund," delte Kevin på sin TikTok @bigmaccoaching 21. februar. "Jeg bestemte meg for at dette er helt uakseptabelt," la han til.

Kevin, hvis TikTok har blitt sett over 650 000 ganger, mener at vektøkning ikke tilskrives hva du spiser, men hvor mye mat en person spiser.

Mens han var på sin bisarre vekttapreise, utelukket Kevin snacking og ville bare spise halvparten av bestillingen hans per måltid. måltid, og spar den andre halvparten til neste måltid med vann som hans foretrukne drikke.

"Det er ikke så mye hva du spiser, det er mengden vi spiser. Jeg vet at mange av dere vil tro at jeg er gal, men la oss finne det ut," sa han i videoen.

Kevin, en forretningstrener som ble matvlogger, sa at alt på menyen er rettferdig når han velger måltider – inkludert desserter.

Hans første måltid besto av en McMuffin med pølse, egg og ost og en hash brown til frokost, hvor han spiste resten av måltidet til lunsj.

Han avsluttet dagen med en Quarter Pounder "gjort som en Big Mac" og pommes frites til middag.

På dag to sa han at han kjente "varme" i magen etter å ha kuttet ned på kaloriinntaket.

På dag tre delte Maginnis at han hadde gått ned 3 kilo og avslørte at han hadde tatt blodprøver for å se hvordan kostholdet hans påvirket helsen hans, bortsett fra vekttap.

Blodprøvene hans viste at A1C (blodsukkernivået) var "ikke bra", og resten av resultatene var "ok", men Kevin mener at jo mer vekt han makulerer, jo bedre blir tallene hans neste gang.

Kevin, som valgte å dele reisen sin på TikTok for å holde seg ansvarlig, har dokumentert kostholdet sitt daglig – noen ganger lagt ut flere videoer – og ved slutten av den første uken hadde han gått ned 4,5 kilo.

"Den største motivasjonen er å ønske å være sunn for familien min. Jeg hadde barn og barnebarn og jeg vil være her for dem," sa han i en annen TikTok.

Kevin dukket opp på NBCs "Today"-show 10 dager etter å ha laget videoen sin for å dele at han allerede hadde gått ned utrolige 5,8 pund og at han trodde han ville gå ned 22 pund innen utgangen av de 100 dagene.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.