Kjendisene byttes ut med ”vanlige” mennesker: Skal du være en del av det nye programet?

01/11/2021 09:56

Emma Sletta

Underholdning
Foto: TV2 presse
Foto: TV2 presse
Vil du være med i Dag Ottos nye militærregime?

Den norske tvkanalen TV 2 skal i gang med en ny TV-serie som skal ta utgangspunkt i suksess-serien Kompani Lauritzen.

Denne gangen skal dog kjendisene byttes ut med unge ”normale” voksne som sliter med overgangen til voksenlivet og som trenger en utfordring og en dytt bakfra for å komme seg videre i livet.

Det skriver TV2 i en pressemelding.

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, har stor tro på at også den nye serien blir tettpakket med sjarme og mestringshistorier. 

”«Kompani Lauritzen» er med god grunn blitt en av våre største seersuksesser, og nå ønsker vi å utvide universet med vanlige, unge voksne som har utfordringer med overgangen til voksenlivet. Gjennom hard militærdisiplin, samarbeid og forbrødring skal de unge rekruttene oppleve personlig mestring, og vi er sikre på at også denne serien vil by på humor, varme og historier som inspirerer”, sier Kathrine Haldorsen. 

TV2 ser etter personer som er mellom 20 og 28 år og som sliter med motivasjon til å sette fart på livet. Folk som sliter med å fullføre studier, få seg jobb, eller på andre måter har utfordringer med å tilpasse seg samfunnets strenge normer og spilleregler.

Gjennom tøffe fysiske og psykiske utfordringer og en militær disiplin ledet av Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård skal deltakerne rustes opp til å ta grep om livene og fremtiden deres.

Er dette noe for deg, så kan du søke her.