Kjente brødre får egen tv serie

08/12/2021 08:31

Emma

Underholdning
Foto: Pressefoto
Foto: Pressefoto
Funkytwinsa får egen TV-serie

Vi kjenner de to fra TV 2-serien «Funkyfam», hvor vi følger treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand og hennes familie. 

Nå får brødrene hennes, tvillingene Emil og Silas Massa Vasstrand, deres egen TV-serie.

Det melder TV 2 i en pressemelding.

Hele livet har de eneggede tvillingene blitt sammenlignet med hverandre, og konkurransen om å være sterkest, tøffest og raskest har pågått hele tiden. Nå har familien utfordret dem i ti ulike grener for å finne ut hvem som er den «beste» tvillingen.

I pressemeldingen fra TV 2 står det at man kommer til å komme tett på Emil og Silas, og på nært hold får man oppleve det såre ved å hele tiden bli vurdert opp mot et annet menneske, men også det helt unike båndet mellom de to brødrene.

”Det er et over gjennomsnittlig høyt konkurranseinstinkt i familien vår, men konkurransen mellom meg og Silas som tvillinger tar kaka. Det har vært slåssing, grining og raseriutbrudd opp igjennom oppveksten. Med denne serien skal vi endelig få svar på hvem av oss som er best,” sier Emil Massa Vasstrand til TV 2.

”Vi får utfordringer hvor vi går langt utenfor komfortsonen og har konkurrert i noen sjuke greie.”

«Den beste Funkytwin» består av ti episoder, og får premiere på TV 2 Play til våren 2022.

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.