Kvinne bruker hjemmelaget "sex kort" for å dømme menns seksuelle ytelse

07/02/2021 15:45

Emma

Underholdning
Etter å ha gjort en serie om alle mennene hun har hatt samleie med, og etter å ha rangert dem i henhold til deres seksuelle ytelse, har kvinnen blitt en stjerne på TikTok.

De sier at du aldri vil glemme ditt første kyss. Men etter det er ikke alle romantiske møter like livsendrende.

I et forsøk på å huske hver eneste person hun noensinne har hatt samleie med, har TikTok-brukeren Mollie Miller lagret en stabel med "sexkort" der hun gir detaljer om sexpartneren som navn, dato og ytelse. Det skriver The Sun.

I fjor begynte Mollie fra New York å gi sine 128 500 følgere et innblikk i privatlivet hennes ved å gjennomgå en rekke av hennes sexkort i serien 'Mollie's Montage'.

Hennes haug med "sexkort" har ikke bare blitt arkivert i kronologisk rekkefølge, men avslører også seksuelle detaljer, og indikerer om de planlegger å se hverandre igjen.

I en video forklarte Mollie hvordan hun uvitende endte opp med å være sammen med en fyr som tidligere hadde hatt sex med romkameraten sin.

Men historien syntes å gjenta seg da Mollie innså at hun hadde vært sammen med to karer som tilfeldigvis bodde sammen.

"14 november 2010 møtte jeg denne fyren på en taverna. Drunken forsøk på sex. Vi tullet og kysset, men han var for full (å fortsette)," sa hun i videoen.

"Det skjedde, og deretter den 31 desember 2010 møtte jeg denne fyren på tavernaen (en annen fyr, ed.), og jeg tok ham med hjem. Vi var sammen i sengen hele dagen. Det var hyggelig og jeg begynte å date ham."

"11. januar 2011 inviterte den andre fyren meg til leiligheten sin, og jeg fant ut at romkameraten hans var den første fyren."

Hun beskrev en nyere opplevelse, og avslørte at hun hadde begynt å date en lokal fisker tilbake i juni. Paret ble testet for Covid-19 hver uke slik at de kunne se hverandre.

" Vi så hverandre hver to til tre uker, og så blokkerte han meg en stund, noe som var rart. Og så dukket han opp igjen, og han sa: "Beklager," og han sa alle de riktige tingene."

"Vi tilbrakte en natt på et hotell og sex var veldig, veldig bra. 6. november våknet jeg opp til en Instagram-melding fra en jente jeg aldri har kjent, og hun spurte om jeg hadde hatt sex med ham.»

Da Mollie bekreftet at hun hadde hatt sex med ham, avslørte jenta at hun var kjæresten hans og at de hadde vært sammen i et år.

"Jeg ble blokkert og fikk ingen nedleggelse i det hele tatt, men de er fortsatt sammen," sa Mollie.

Siden hun begynte å dele detaljer om sine "sexkort", har Mollie blitt populær på sosiale medier - og hun avslutter alltid videoene sine ved å be følgerne sine om å huske å "bruke kondom".

 

Mollie ble bedt om å lage serien etter at hun svarte på en viral TikTok-video om hvorvidt folk kunne huske navnene på hver person de hadde vært sammen med.

Etter at hun viste frem hundrevis av "sexkort", svarte en fan: "Ikke vær sjenert. Start en serie. Jeg er så investert."

"OK, men det er som en Netflix-film," skrev en annen, mens en tredje skrev: "Jeg er konsumert av dette."

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.