Kvinne fikk 54 millioner i erstatning: Hadde samleie i baksetet på en bil

27/03/2023 14:56

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne er tildelt 54 millioner norske kroner i erstatning etter en hendelse i bil.

En kvinne har blitt tildelt rundt 54 millioner kroner fra et bilforsikringsselskap for noen minutter i baksetet på en Hyundai.

For mange kan det høres ut som en vinn-vinn, men det er imidlertid den ulempen at hun ble smittet av en kjønnssykdom.

Kvinnen, referert til i rettsdokumenter som bare MO, sa at hun fikk HPV-infeksjonen, forkortelse for Human Papillomavirus, fra partneren sin mens de hadde sex i bilen hans. Det skriver The Mirror.

I februar 2021 varslet kvinnen at hun hadde til hensikt å søke erstatning for skadene partneren hadde påført henne.

Heldigvis var mannen forsikret av GEICO General Insurance Company - ellers ville hun ha tømt bankkontoene hans.

Ifølge Mirror avslører rettsdokumenter at mannen på forhånd visste at han hadde HPV i tillegg til halskreft. Likevel hadde han et visst ønske som ikke ville bli kontrollert.

Saken ble avgjort i Jackson County Circuit Court. Mannen var ansvarlig og kvinnen ble tilkjent en erstatning på rundt 54 millioner kroner som skal betales av hans forsikringsselskap, GEICO.

"Etter at MO fikk Anogenital Human Papillomavirus, la hun inn et foreslått forlik med GEICO, og påsto at den 'forsikrede uaktsomt' infiserte henne med sykdommen under seksuell aktivitet i bilen hennes, og at den forsikredes GEICO-utstedte bilforsikring dekket hennes skader og tap ,» leser de i vedtaket.

"Hvis du tenker på det som en skade påført mens du var i den personens kjøretøy, faller den helt innenfor hva et forsikringsselskap ville være forpliktet til å betale," sa Los Angeles personskadeadvokat Miguel Custodio. '

Ingen behandling for HVP Det finnes ingen behandling mot HPV-infeksjon.

Derfor overvåkes kvinner for celleforandringer som kan utvikle seg til livmorhalskreft. Dette er skrevet av Sundhed.