Kvinne gnir bananskall i ansiktet hennes - du vil aldri gjette hvorfor

13/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Neste gang du skal kaste ut et bananskall, kan dette endre meningen din.

Du skulle ikke tro at et bananskall kunne være nyttig. Men det mange ikke vet er at de faktisk kan brukes til huden.

Peelingen inneholder jern, kalium, B-, C- og K-vitaminer, og dette gjør dem til en av de beste hjemmemidlene mot rynker. Det skriver Better Lifestyle.

I en video på TikTok viser en kvinne som går under brukernavnet 'alaynaryan1979' hvordan hun bruker bananskallet til huden.

«Ok [...] men det funker», forklarer den kvinnelige brukeren mens hun gnir et bananskall over hele ansiktet. Hun fortsetter med å si at det er "naturlig botox".

I kommentarfeltet forklarer @alaynaryan1979 videre at hun lar den stå så lenge som mulig, men at 20-30 minutter også er greit. Etter at hun har latt 'masken' være på, vasker hun den av med kaldt vann - og det skal virke mot rynker.

Videoen har fått mer enn 1,9 millioner visninger og 3325 kommentarer, og flere har takket henne for å dele skjønnhetstipset.

Se videoen nedenfor.

Og det er ikke bare @alaynaryan1979 som har delt banantipset.

Andre brukere på de sosiale mediene har også delt videoer under hashtaggen #bananabotox – så det må være noe med samtalen.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.