Kvinne som gjør treningsøvelser kun iført undertøy: Fikk sjokk da hun så ut av vinduet

18/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne gjorde treningsøvelser på soverommet sitt kun iført undertøyet. Da hun så ut av vinduet, fikk hun litt sjokk.

En kvinne som jobber som personlig trener om dagen, var opptatt med noen treningsøvelser på soverommet sitt da hun så ut av vinduet.

Kvinnen, som kun hadde på seg undertøy, fikk sjokk da hun fikk øye på hvem som sto ved vinduet. Hun hadde glemt at hun hadde en avtale med en vindusvasker som skulle komme innom.

Bobbie Jordan delte selv en video av episoden på det sosiale mediet TikTok.

Til daglig jobber hun som personlig trener, derfor deler hun ofte videoer med tips og ulike treningsøvelser, og nylig delte hun en video som fikk følgerne til å le.

I videoen forteller hun at hun bare gjorde en liten sjekk på soverommet sitt, hvor hun gjorde noen treningsøvelser, for å se nærmere på formen og forvandlingen hennes.

I den underholdende videoen kan du også se at Bobbie på et tidspunkt ser til siden, noe som får henne til å nesten hoppe for livet, skriver Mirror.

Bobbie, kun iført et par truser og en sports-BH, skriker og hopper raskt frem når hun ser hvem som står ved vinduet.

Mens hun hopper fremover, kan du tydelig se hva som har fått henne til å reagere på denne måten. Bobbie hadde glemt at hun skulle få besøk av en vindusvasker denne dagen.

I enden av en gang som leder inn til soverommet er det et stort vindu hvor man tydelig kan se at en mann er i gang med å pusse det.

I kommentarsporet er det flere brukere som har kommentert, og de har absolutt ikke lagt skjul på at de syntes videoen var morsom.

«Jeg dør», skrev en bruker, etterfulgt av et stort antall emojier som gråter av latter.

"Visste ikke at dette var en universell opplevelse fordi akkurat det samme skjedde med meg. Hvorfor banker de ikke på døren først?" sa en annen.

"Han la sannsynligvis ikke merke til deg først, men etter skriket ditt gjorde han det sikkert," skrev en tredje.

"Dette fikk meg til å le så hardt," la en fjerde til.

I kommentarfeltet skrev Bobbie selv at det å se vindusvaskeren hennes ved vinduet fikk henne til å hoppe, men at hun tok det hele med et smil.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.