Kvinne tar "den ultimate hevn" på mannen som var utro med en 19 år gammel kvinne

15/02/2024 14:00

Sofie

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En kvinne har avslørt hvordan hun klarte å hevne seg på mannen sin som var utro mot henne med en 19 år gammel kvinne.

Å oppdage at ektefellen din har vært utro er utvilsomt en ubehagelig opplevelse. Situasjonen forverres ofte når utroskapen involverer en betydelig yngre person.

Gabrielle Stone har personlig opplevd dette dilemmaet, som hun åpent deler i en video på TikTok, rapportert av Daily Star.

I videoen avslører Stone at ekteskapet hennes ble komplisert av en seks måneder lang affære mannen hennes hadde med en 19 år gammel kvinne. For å gjøre vondt verre oppdaget hun fotografier av kvinnen på sofaen i deres felles hjem.

«Min mann hadde en affære med en 19-åring i et halvt år», skriver hun i videoen og legger til: «Det var bilder av henne på sofaen vår i stuen».

Men historien stopper ikke her. Stone fikk også vite at mannen hennes hadde vært på ferie med den unge kvinnen og foreldrene hennes. For å skjule sin sanne status som opptatt, oppfant han til og med et falskt navn for seg selv.

"Han dro på ferie med familien hennes. Løy for dem ved å si at han het Daniel," forteller Gabrielle.

Gabrielle bestemte seg imidlertid for ikke å tolerere denne oppførselen. Hun tok skritt for å søke om skilsmisse og valgte også å skrive en bok om sine opplevelser som en form for hevn, noe som viste seg å være en stor suksess.

"Jeg søkte om skilsmisse. Skrev en bestselger om det. Kjøpte mitt eget hus. Og i boken heter karakteren hans Daniel," avslører hun.

TikTok-videoen hennes ble raskt populær, og fikk over 2,6 millioner likerklikk og mottok mer enn 14 000 kommentarer på kort tid.

I kommentarfeltet uttrykte mange sin støtte til Stone for å gjøre en smertefull opplevelse til noe positivt.

«Dette gjør smerte til styrke», skrev en bruker, mens en annen kalte henne «en dronning som vet hva hun er verdt».

"Jeg bestiller boken din akkurat nå," sa en tredje bruker.

Noen brukere delte at historier som Gabrielle Stones har gjort dem på vakt mot dating i frykt for å bli såret.

"TikTok har skapt den verste datingfobien for meg. Jeg tørr nesten ikke å date lenger," innrømmet en bruker.

"Det er virkelig skummelt hvordan noen menn kan leve et dobbeltliv. Det er skummelt," bemerket en annen.

"Vi var gift i 16 år da han gjorde min livslange venn gravid. Skilsmissen ble endelig avsluttet for et år siden," fortalte en kvinne sin egen lignende opplevelse.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.