Kvinne ville unne seg et opphold i en suite: Fikk sjokk ved synet da hun åpnet døren

20/10/2023 05:00

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinne hadde bestilt og betalt for en luksuriøs suite, men da hun åpnet døren fikk hun et sjokk.

Et hotellopphold kan tas til neste nivå hvis du unner deg en suite. Det var nettopp dette en kvinne hadde bestemt seg for å gjøre da hun skulle overnatte på et Hilton DoubleTree Hotel.

Det kvinnen derimot ikke hadde forventet, var hva hun ble møtt med da hun åpnet døren. Ifølge New York Post booket hun en suite med forventning om at den skulle inneholde det en suite vanligvis gjør.

Men da hun kom inn i suiten hennes, som heter Sycamore Suite, ble hun møtt av et svært overraskende syn. Det første hun kommer inn i er et stort møterom, som henger sammen med et lite rom med seng.

Selve møterommet hadde derimot blitt utstyrt med et langt møtebord omkranset av hele 11 stoler.

I enden av rommet var en TV montert på veggen. I det lille rommet var det både seng og bad, mens møterommet tok det meste av plassen.

"Dette må være en spøk... Et møterom? Hilton, det var ikke det jeg bestilte," skrev kvinnen under bildeteksten til en video som har fått mer enn 260 000 visninger på TikTok.

I kommentarsporet har hun hevdet at hun hadde bestilt «en dobbel king-size suite», men det var ikke akkurat det hun fikk. Heldigvis har hun klart å gjøre narr av situasjonen.

I en annen video viser hun en person som legger et laken og en pute på konferansebordet, hvorpå personen legger seg på bordet.

"Dere vet at jeg liker å spøke, så god morgen! Det er et møte på soverommet mitt," sa hun under bildeteksten til denne videoen.

Under den originale videoen kommenterte mange mennesker for å uttrykke at de ble overrasket over å se rommet hennes.

«Det er et møte på soverommet mitt», skrev en person med en gråtende emoji. "De er gale for å gjøre dette. Tenk deg å våkne opp til det regionale salgsmøtet," skrev en annen.

"Det er her du forteller jentene dine den siste sladderen," sa en tredje.

"Jobbet på et hotell. Det er alltid det siste rommet som selges og vi gir dem beskjed før de går inn," skrev en fjerde, som kvinnen svarte: "Hun nevnte ikke noe om det, derfor ble jeg så forvirret."

Oppholdet hennes tok imidlertid tilsynelatende en mer positiv vending derfra.

I en oppfølgingsvideo blir hun sett i et rom som faktisk ser ut som en hotellsuite. «Kraften til sosiale medier», undertekst hun videoen.

"Etter å ha gått viralt, satte Hilton meg endelig inn på rommet jeg faktisk bestilte. Jeg er imidlertid på vei hjem nå. Alt i alt - det første rommet fikk meg til å le," sa hun.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.