Madonna bekrefter verdensturné: 40 år som dronningen av pop

20/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Musikksuperstjernen Madonna har avslørt at hun vil legge ut på en verdensturné for å feire fire tiår med hits, mote, kunst og drama.

Arrangørene sa i en uttalelse at "Madonna: The Celebration Tour" vil ta fansen med på hennes kunstneriske reise gjennom fire tiår og viser respekt til byen New York der hennes karriere innen musikk begynte.

"Jeg er spent på å utforske så mange sanger som mulig i håp om å gi fansen min showet de har ventet på," sa popikonet i en uttalelse, ifølge Reuters.

Madonna, som er den mest solgte kvinnelige musikkartisten gjennom tidene, delte en video på Instagram for å bringe den store nyheten.

I klippet sitter hun rundt et bord og spiller sannhet eller tør med en rekke kjendiser, inkludert Diplo, Judd Apatow, Jack Black og Amy Schumer.

I videoen planter Madonna en stor pash på Jack Black, før Amy Schemer kommer opp med henne. Komikeren våget Madonna å dra på turné for å fremføre sine kjente låter som 'Material Girl' og 'Like a Prayer'.

Madonna, en jente som aldri viker unna en utfordring, takker ja. Så det ser ut som vi har Amy Schumer å takke for denne.

Turneen vil markere årsdagen for debutsingelen hennes og for å feire karrieren hennes som pop-, musikk- og moteikon, fra hennes selvtitulerte debutalbum fra 1983 til 2019s Madame X.

Turen vil treffe 35 byer rundt om i verden, og starter den gigantiske turneen med Vancouver 15. juli.

Derfra vil hun reise til en rekke nordamerikanske byer før hun drar til Europa.

Hun avslutter turneen sin i Amsterdam 1. desember. Støtter Madonna på alle datoer er drag-artist og vinner av Ru Pauls Drag Race Bob the Drag Queen, det virkelige navnet Caldwell Tidicue.

Ingen datoer for Asia, Australia, New Zealand, Sør-Amerika eller Stillehavet er annonsert.

Den nye turneen vil være Madonnas retur til stadion og arenaturné etter hennes eksperimentelle, teatralske Madame X-show i 2019 og 2020.

Noen av disse showene ble kansellert da Queen of Pop slet med kne- og hofteskader, og de siste 10 ble avbrutt da Covid-19-pandemien rammet.

Billettene legges ut for salg i dag (20.01.2023).

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.