”Mamma Mia”-stjerne deler ny avsløring

16/09/2023 17:30

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kommer med kryptiske beskjeder om «Mamma Mia»

Meryl Streep er en av verdens største skuespillerlegender. 

Hun er utvilsomt en av verdens mest verdsatte og berømte skuespillerinner. Få har mottatt like mange Oscarnominasjoner, og gjennom sin lange karriere har hun høstet enorm suksess. 

Nylig fylte hun 74 år. 

Mange husker henne kanskje best fra «Mamma Mia!» og «The Devil Wears Prada», men hun har også vært å se i en rekke andre spillefilmer og TV-serier.

Hinter om comeback

Det er allerede fem år siden oppfølgeren til «Mamma Mia!» rullet over kinolerreter. Ti år etter første film gikk på kino kom «Mamma Mia! Here We Go Again!». 

Artikkelen fortsetter under bilde...

I filmene spiller Meryl Streep moren til hovedrollen Sophie (Amanda Seyfried), men i film nummer to var Streep relativt fraværende da karakteren hennes hadde dødd. 

Det betyr imidlertid ikke at Streep ikke kunne tenke seg å returnere til rollefiguren sin om det skulle komme en tredje film. 

«Jeg er klar for hva som helst», sa Streep til Vouge denne uken.

Hvordan rollefiguren skal kunne returnere til filmserien er hun dog ikke helt sikker på, men hun har fortalt produsent Judy Craymer at hun er interessert. 

«Eller det kan være som i en av de såpeoperaene, der Donna kommer tilbake og avslører at det virkelig var tvillingsøsteren hennes som døde», forteller Streep til magasinet.