Mor til åtte deler gal kveldsrutine som starter 16:30

07/02/2021 12:36

Emma Sletta

Underholdning
Hvis du tror familien din er opptatt, vent til du opplever en arbeidsdag i denne familiens hjem. Den 27 år gamle kvinnen har delt sine hemmeligheter om å oppdra åtte barn.

I en alder av bare 22 år var Chloe Dunstan mor til tre barn. Ikke lenge etter ønsket hun og ektemannen Rohan trillinger velkommen inn i familien. Så ble det til et sett med tvillinger.

Derfor kan hverdagen høres kaotisk ut, da i de fleste familier kan det være en stressende oppgave å få barna klare til sengetid. Men for Dunstan-familien er det enda mer kaotisk.

Å måtte administrere en familie på så mange mennesker handler om en ting: organisering.

I en YouTube-video som allerede har fått nesten en million visninger, deler 27 år gamle Chloe et glimt av sin travle kveldsrutine, som ofte starter klokken 18.30.m.

Når hun begynner å lage middag og tvillingene sover, får hennes andre barn, i alderen fem til åtte år, i oppgave å rydde opp i lekeområdet.

I videoen viser Chloe chloe lage en pastarett til middag, der hun bruker aubergine, squash, baby spinat, tomater, løk, pastasaus og en kjøtterstatning. Hun sier hun vanligvis lager raske og enkle måltidsløsninger som er enkle å lage, men også næringsrike.

Når barna har ryddet opp, er det rundt 18:00.m,når det er tid for middag. Barna samles rundt bordet hvor de spiser middagen sin. Det er imidlertid bare ved noen få anledninger at Chloe og hennes mann har tid til å spise med dem.

På travle dager spiser de ikke middag før alle barna har blitt lagt til sengs, noe som ikke er før noen timer senere.

Etter at barna har spist middagen sin, bytter barna på å ta en dusj og ta nattøyet sitt, mens Chloe mater tvillingene og bader dem.

Barna pusser også tennene, og når de er klare til å legge seg, leser hun en godnatthistorie for dem. Hun sier i sin video på YouTube at deres nåværende favoritt er The Gingerbread Man.

Gjennom årene har Chloe samlet mer enn 1000 bøker, sett i videoen, hvor hun også viser at de er perfekt fargekoordinert i en stor bokhylle.

Rundt 20:00 har barna blitt lagt til sengs og Chloe sier god natt, hvor etter som hun tar seg tid til å se litt TV med sin mann.

«Det har i hvert fall blitt lettere gjennom årene med kveldsrutinen, som alle nå, bortsett fra tvillingene, kan kle seg ut», sier Chloe.

"Med trillingene, da de ikke var så gamle, var det mye arbeid. Men jeg tror at som en stor familie må du gjøre det som fungerer for deg."

I mai i fjor fortalte den travle moren den australske utgaven av Daily Mail at barna hennes elsker å være en del av en stor familie og gleder seg til å få flere søsken.

Når det gjelder utdannelsen, har Chloe fortalt henne at barna hennes får hjemmeundervisning, men at "de har et avslappet forhold" med det.

"Barna gjør litt skolearbeid og fokuserer deretter mest på å gjøre det de liker. Det inkluderer tegning, kunstprosjekter, vitenskapsprosjekter, lek og å tilbringe mye tid ute," sa hun også.

Hun forklarte også at det handler om å "jobbe sammen" i familien:

"Det kan være mye med både karriere, hjemmeundervisning og lekser, men vi gjør det bra sammen, og ved å gjøre alt dette, betyr det at vi kan maksimere familietid, noe som er veldig viktig for oss."