Nå blir det gratis for alle

18/10/2022 14:15

Sofie

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det ikoniske The Sims 4 blir gratis fra og med 18. oktober.

Siden februar 2000 har barn og voksne hatt muligheten til å skape sine helt egne liv i dataspillet The Sims. Her kan du blant annet bygge ditt eget hus, skape en karriere, pleie med dyr og lage en familie.

Maxis som er utvikleren bak spillet, har siden gitt ut en mengde The Sims-spill, som også kommer med utvidelses-pakker hvor du blant annet kan reise på ferie, utforske nye verdener, få kjæledyr og andre morsomme ting.

The Sims-franchisen ga ut The Sims 4 i 2014, og rykter sier også at The Sims 5 er under arbeid, men enda ikke fått en offisiell utgivelsesdato. Du kan imidlertid begynne å tenke på å teste ut The Sims 4, for nå får alle spille det helt gratis.

Origin, som er plattformen som tilbyr spiller, har valgt å gjøre det gratis for ALLE. Når du har lastet ned spillet, har du det for alltid, og kan spille det så lenge du måtte ønske.

EA skriver at spillet ikke bare er for datamaskinen, men du kan også laste ned spillet gratis i EA-appen, Origin, Steam eller Playstation 4-5 og Xbox.

Hvordan få The Sims 4 gratis via Origin.

Tilbudet starter 18. oktober og det vil ikke koste en eneste krone. Skal du laste ned spillet må du gå inn på nettstedet Origin.com. Deretter må du opprette en bruker, og da kan du laste ned spillet.

Når du går inn på Origin, skal The Sims 4-spillet være på forsiden, hvor du har muligheten til å trykke ‘Få det gratis’. Etter det er det bare å logge på med din eksisterende eller nye bruker, så vil spillet bli lastet ned.

Når nedlastingen er fullført, installerer du den og du kan begynne å spille med en gang. Enten du velger å bygge hus, skape en karriere eller drukne simmene i bassenget, det er helt opp til deg.

Det er basisspillet til The Sims 4 som du kan laste ned gratis, men hvis du vil spille med noen av utvidelses pakkene så må du betale for dem.