Naomi Campbell får massiv kritikk: Kan du se forskjellen?

16/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Supermodellen har delt et bilde fra den røde løperen, men fansen har oppdaget at det ikke ser helt ut som originalbildet.

Slik må Naomi Campbell sitte og tenke.

Hun har uansett havnet i et litt pinlig uvær etter at hun delte et bilde fra den røde løperen. Det skriver Page Six.

Ifølge amerikanske medier ble det aktuelle bildet tatt i forbindelse med Vanity Fairs fest for Oscar-utdelingen tidligere denne uken.

Her dukket supermodellen opp i en fin, kremfarget kjole, og hun poserte villig på bilder, og i etterkant delte hun noen av disse bildene på Instagram.

Det er bare ett problem, følgerne hennes oppdaget raskt at huden hennes ser lysere og mye glattere ut i Instagram-versjonen av bildet sammenlignet med originalbildet.

Flere påpeker også at størrelsen på hodet og nesen til Naomi Campbell ser mindre ut på Instagram-bildet enn på originalbildet.

Se forskjellen på de to bildene nedenfor:

– Det første bildet er det verste photoshoppede bildet jeg noen gang har sett, skriver en av supermodellens følgere til innlegget.

- Vennligst slett det første bildet. Du så fantastisk ut uten photoshop, og du trenger ikke å redigere bildene dine, sier en annen.

- Helt seriøst, ansett meg! Jeg kan redigere bildene dine bedre enn dette, skriver en tredje.

Andre skjeller direkte ut supermodellen og anklager henne for å være et dårlig forbilde ved å redigere bildene hennes.

Naomi Campbell har ikke selv kommentert kritikken i sine kommentarer.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.