Pamela Anderson sier at hun aldri har sett sex-tapet hun laget med Tommy Lee

13/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pamela Anderson har hevdet at hun aldri så det beryktede sexopptaket til seg selv og Tommy Lee som ble stjålet og lekket til verden.

Båndet ble kastet inn i rampelyset på midten av 90-tallet etter å ha blitt stjålet av en elektriker som jobbet hjemme hos Lees, der Anderson hadde flyttet inn etter at de knyttet båndet i sin virvelvindsromantikk.

Modellen og skuespilleren innrømmet at paret var "nakne hele tiden" på det stadiet, men hun har gjort det klart at båndet kun var laget for dem:

Anderson reflekterte over lekkasjen under et intervju med CBS Sunday Mornings Jim Axelrod som skal sendes denne helgen (15. januar).

På spørsmål om hva hun vil at folk skal forstå om båndet, svarte Anderson: "At det var stjålet eiendom."

I en Rolling Stone-artikkel fra 2014 hevdet elektrikeren Rand Gauthier at Lee skyldte ham 20 000 dollar (198 000 norske kroner) for arbeid han hadde gjort hjemme før han ble sparket fra jobben.

Elektrikeren sa først at han var villig til å tilgi trommeslageren, men påsto Lee pekte en pistol mot ham da han kom tilbake til huset for å hente verktøyene sine.

Den sommeren sa han at han satt utenfor hjemmet og lagde en plan og sa: "Jeg har laget et ledd." Båndet hadde blitt oppbevart i en safe med andre verdisaker og ble stjålet i november 1995.

I en samtale med Axelrod sa Anderson da båndet ble filmet at hun og Lee var "to sprø nakne mennesker forelsket".

"Jeg mener, vi var nakne hele tiden og filmet hverandre og var dumme, men de båndene var ikke ment for noen andre å se," fortsatte hun.

Hun fortsatte med å si at hun aldri har sett på båndet, og la til: "Jeg har ikke sett det til i dag ... det var veldig sårende."

Andersons intervju kommer i forkant av en ny Netflix-dokumentar med tittelen Pamela, en kjærlighetshistorie, som ser skuespilleren reflektere over hennes karriere, forhold og behandling av media.

I en trailer for dokumentaren kunne Anderson høres beskrive hvordan hun "blokkerte det stjålne båndet ut av livet for å overleve".

Etter at båndet ble et diskusjonstema igjen etter utgivelsen av serien Pam & Tommy, la hun til: "Nå som det hele kommer opp igjen, føler jeg meg kvalm. Jeg vil ta kontroll over fortellingen for første gang."

Skuespilleren fortalte Tudum at hun var "nølende" med å lage dokumentaren, men håper nå at historien hennes vil inspirere folk til å "ikke bekymre seg så mye".

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.