Paret åpner pizzaboksen og finner noe rosa som beveger seg inni

14/05/2024 18:00

Sofie

Underholdning
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Da de åpnet pizzaboksen sin ble de møtt av et syn de ikke forventet å bli møtt med.

Da Joe Cunningham og partneren hans adopterte den søte valpen Teddy i fjor, hadde de ingen anelse om hvordan livene deres ville endre seg.

Men det tok ikke lang tid før Teddy snek seg rett inn i hjertene deres. Og enda mer.

I fjor delte Cunningham en video som fanget en av de mange uventede måtene Teddy forvandler hverdagen deres på. Denne gangen mente han at han burde blande seg midt under middagen.

"Vi satte oss ned for å spise litt takeaway-pizza. Vi satte på favorittprogrammet vårt og så, til vårt sjokk, så vi ned," sa Cunningham til The Dodo. 

Da de åpnet pizzaboksen fant paret noe de ikke hadde bestilt – og det rørte på seg. Paret fikk øye på en rosa gjenstand inne i pizzaboksen som var i bevegelse, og det forventer man selvfølgelig ikke å bli møtt av.

Den myk rosa gjenstanden i esken var imidlertid ikke en uventet topping. Det var Teddy på sin side som mente han også burde ha en pizzaskive til middag den dagen.

"Den lille tungen hans prøvde å komme seg gjennom et lite hull for å smake på pizzaen," sa Cunningham.

I stedet for å tigge om en matbit, som de fleste hunder ville ha gjort, hadde Teddy kommet med en utspekulert løsning. Han hadde oppdaget et lite hull i pizzaboksen, som han utnyttet ved å stikke tunga gjennom.

I det øyeblikket innså Cunningham og partneren at de aldri ville kunne spise pizza på sofaen igjen. Og fra nå av blir det hunden deres som står for underholdningen.

'Toppingen' fra Teddy blir vanskelig å slå, og paret hadde også vanskelig for å ikke bli underholdt av situasjonen.

"Han er så søt," sa Cunningham, som ikke virket opprørt over at Teddy prøvde å "stjele" seg en pizzaskive.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.