Pete Davidson med stor endring: Kjenner du han igjen?

03/02/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pete Davidson har ikke gitt opp skater-looken.

Den tatoverte komikeren barberte hele hodet, og debuterte utseendet på en Knicks-kamp med andre morsomme Jon Stewart og Hasan Minhaj (hvis hår – både hode og ansikt – forblir det samme som før).

Tidligere samme dag deltok han på en spesiell visning av M. Night Shyamalans Knock at the Cabin, hvor han valgte en tilfeldig treningsdress og dekket kuppelen sin med en "New York or Nowhere" baseballcaps. Glad for å se at han ikke roter med øyenbrynene, som så mange har vært i det siste.

På kampen byttet han hatten sin mot solbriller og så ut til å underholde vennene sine! Personlig liker jeg måten den komfortable passformen hans slapper av med den nye frisyren sin.

Davidson er ikke fremmed for å endre utseendet sitt. Mens mange komikere dyrker en umiddelbart gjenkjennelig persona som en del av merkevaren deres, er Davidson berømt nok til at han kan legge til og fjerne tatoveringer og farge håret, og det gir ham bare mer street cred.

Han har vært blekeblond og naturlig brunette, hatt en kort blått hårfase etter at ting endte med Ariana Grande, og til og med prøvd grønt for en trolldom. Men dette er første gang vi har sett ham skallet, noe som beviser at mannen inneholder enda flere mengder.

Forhåpentligvis fungerer denne dramatiske stilen for hans nåværende venninne, hans Bodies Bodies Bodies-kostar Chase Sui Wonders.

De har blitt oppdaget i New York, Los Angeles og Hawaii, selv om alle rapporter tyder på at det er et mindre seriøst forhold og at det er mer to venner som har det litt romantisk moro, noe vi støtter helt.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.