Pinlig video går viralt: Nå snakker kvinnen ut

11/06/2023 08:30

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Skjermbilde
Foto: Skjermbilde
En 26 år gammel kvinne falt på rumpa og albuer på den mest uheldige måten på treningssenteret. Nå forteller hun om den pinlige episoden.

Prøv bare å se for deg at du endelig har tatt deg sammen for å gå på treningssenteret, men når du gir den full gass på tredemøllen, faller du ikke bare på rumpa og albuer.

Nei, i din iver etter å redde deg selv, glir du også på den mest uheldige måten, slik at buksene faller av og du plutselig ligger barbunn.

Og i tillegg er hele den pinlige episoden ikke bare vitne til av de andre personene i treningsstudioet, men den blir også filmet og delt på Internett, hvor den går viralt.

Det er likevel akkurat det som nylig skjedde med 26 år gamle Alyssa Konkel, som nå står frem og setter ord på den pinlige episoden.

– Jeg ble så flau, sier Alyssa Konkel til News.com.au.

– Jeg måtte reise hjem umiddelbart. Jeg løp egentlig bare, og så ble plutselig buksen sugd av, fortsetter hun.

Alyssa Konkel forteller videre at hun løp på nivå ti da hun falt.

– Det er først etter at jeg har sett videoen at jeg kan se at det var skolissene mine som var løsnet og fikk meg til å snuble, sier hun.

Hun forteller videre at hun traff ansiktet, knærne og leggen i fallet, og at hun har hudsår over hele kroppen. Til tross for ydmykelsen er den 26 år gamle treningsgjengeren ved godt mot.

– Heldigvis var det ikke så mye folk på treningssenteret da det skjedde, og damen som først løp mot meg og så bort igjen, kom tilbake og spurte om jeg hadde det bra.