Prins Harry innrømmer: "Det angrer jeg på"

19/01/2023

Emma Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Prins Harry avslører nå at han angrer bittert.

Prins Harry sier han trenger «elektrisk sjokkterapi» for å få Meghans sexscener fra «Suits» ut av hodet.

Hertugen av Sussex innrømmer i sin nye bok "Spare" at han gjorde "feilen ved å se noen av kjærlighetsscenene hennes" da han begynte å date Meghan.

"Jeg hadde vært vitne til at hun og en medstjerne «var sammen» på et slags kontor eller møterom", skriver 38 år gamle prins Harry.

Han spøker med at han «ikke behøvde å se slike ting».

Det skriver Page Six.

Meghan spilte advokat Rachel Zane i serien 'Suits' i syv sesonger fra 2011 til 2018.

Meghan var gift med produsent Trevor Engelson i store deler av tiden i løpet av serien, men det tidligere paret skilte seg i 2014.

Harry og Meghan begynte å date to år før de giftet seg, og prins William og Kate Middleton skal ha hatt en overraskende reaksjon på nyheten.

Prins William skal ha bedt sin yngre bror om å «f**k off», skriver Harry i boken.

Harry husker at han var "forvirret" til William og Kate sa at de var "trofaste seere av 'Suits'." Harry spøker med at han var bekymret "for feil ting" og forventet ikke at de skulle "bombe" ham med spørsmål.

- Hele denne tiden hadde jeg tenkt at Willy og Kate kanskje ikke ville ønske Meg velkommen inn i familien, men nå måtte jeg bekymre meg for at de skulle jage henne etter en autograf, forklarer prinsen.

Samtalen mellom brødrene er en av mange avsløringer i «Spare», der Harry snakker i detalj om tiden han mistet jomfrudommen og havnet i en påstått krangel med William om Markle og mere.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.