Sarah tatoverer døtrenes navn på brystene – det gikk ikke som planlagt

20/01/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
Sarah fikk tatovert døtrenes navn på brystene, men hun var absolutt ikke helt fornøyd.

En 28 år gammel trebarnsmor ønsket å pryde brystene sine med en tatovering som skulle være et fysisk minne om fødslene til hennes to døtre. I stedet endte hun opp med et verre rot. Dette er skrevet av Metro.co.uk.

Sarah deltar i TV-serien Tattoo Disasters. Her forteller hun hvordan hun falt i klørne til en uerfaren tatovør da døtrene hennes Jasmine og Megans navn måtte blekes.

"Jeg har tatt tatoveringer på den salongen før, så jeg var ganske sikker på at det kom til å gå bra," sier Sarah, selv om hun legger til at tatovøren så ut som en tenåring.

Derfra gikk det raskt nedover.

"Jeg viste henne hva jeg ville ha, og hun la litt kalkerpapir på det. Men hun tegnet ikke fødselsdatoene på papiret, noe hun burde ha gjort, og tatoverte resten på frihånd," minnes moren med gru.

Etter to uker så tatoveringen fryktelig ut.

Foto: Privat

"Jeg dro tilbake og det var da jeg ble fortalt at tatovøren faktisk ikke var fullt ut kvalifisert," sier Sarah.

Hun var knust over at minnet ble til en så forferdelig opplevelse. Men i TV-programmet får hun fjernet de stygge tatoveringene med laser.

I stedet fikk hun en ny tatovering på ryggen, som også inkluderte sønnens navn.

"Det er fint å avslutte en følelsesmessig berg-og-dal-bane. Jeg er glad jeg gjorde det," sier hun.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.