Sjokkerer fans: Store endringer på vei

19/01/2023

Emma Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Drastisk endring i "Avatar 3".

Den første «Avatar»-filmen fra 2009 er den mest innbringende filmen i verdenshistorien, og oppfølgeren «Avatar: The Way of Water», som fortsatt kan oppleves på kinolerretet på danske kinoer, ligger snart blant topp 5 på samme liste, med en omsetning på nesten 2 milliarder dollar.

Så regissøren og manusforfatteren, James Cameron, må gjøre noe riktig.

Men nå avslører han en drastisk endring i franchisens kommende tredje film.

Det skriver Ekstra Bladet.

Seere som har utviklet et forhold til filmens hovedperson Jake Sully, det blå romvesenet spilt av australske Sam Worthington, må vende seg til en annen karakter foran på plakaten i den tredje Avatar-filmen.

I et intervju med Soundtracking avslører Cameron at "Avatar 3" i stedet vil ha Jake Sullys sønn, Lo'ak, som hovedperson. Sønnfiguren, spilt av den amerikanske skuespilleren Britain Dalton, ble introdusert i "Avatar: The Way of Water", og James Cameron har allerede høye forventninger til hvordan nyheten om endringen av hovedpersonen vil bli mottatt.

Videoen kan sees her:

– Lo'ak dukket virkelig opp i «Avatar: The Way of Water» som en karakter folk likte. Så jeg kan være i stand til å finne måter å ... vel, han er allerede fortelleren til 'Avatar 3'. Jeg skal innrømme noe her, men det er greit, jeg tror det ville vært spennende for folk å vite litt om hva som er i vente, sier Cameron til media, som utdyper filmseriens fremtidige hovedfortellere:

– Jake var vår  fortellerstemme i de første filmene, men til de neste filmene har vi forskjellige fortellere. Vi ser det hele gjennom øynene til en ny karakter hver gang, og film nummer tre er gjennom Lo'aks øyne.

Det er langt fra bare Avatar-filmene som har gjort fansen begeistret for Camerons filmer. Den Oscar-vinnende mesterregissøren står også bak blant annet «Titanic» og de 2 første «Terminator»-filmene.

Den tredje Avatar-filmen ble filmet samtidig med "The Way of Water" og er derfor allerede i etterproduksjon. Fans trenger derfor ikke å vente 13 år igjen, som mellom de 2 første filmene i serien. "Avatar 3" kommer på kino i desember 2024.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.