Skandale under Jeffrey Dahmer opptakelsen: Et rent helvete

18/10/2022 07:32

Emma

Underholdning
Foto: Netflix
Foto: Netflix
En produksjonsassistent kaller serien «en av de verste seriene» hun noen gang har jobbet med.

Det er en av høstens største seriehits, men for flere i staben på «Monster: The Jeffrey Dahmer Story» var det definitivt ikke en god opplevelse.

Ryan Murphy-serien, som for tiden også er aktuelle med thrillerserien «The Watcher», har blitt skutt ned av familiene til seriemorderens ofre tidligere, men kritikken stopper ikke der. 

En produksjonsassistent som var ansatt i Netflix-serien, står nå frem med sine negative erfaringer under innspillingen.

Hun sier at hun ble "behandlet forferdelig" mens hun jobbet med serien, som har Evan Peters i hovedrollen som den dømte morderen som drepte 17 menn og unge gutter mellom 1978 og 1991.

"Jeg jobbet med dette prosjektet, og jeg var en av to svarte mennesker blant de ansatte, og de fortsatte å kalle meg navnet hennes."

- Vi hadde begge fletter. Hun hadde mørk hud og var 178 cm. Jeg er 165.

– Å være ansatt på dette tok alt jeg hadde fordi jeg ble behandlet forferdelig. Mitt syn på den svarte kvinnelige hovedrollen har også endret seg, skriver hun, og sikter trolig til skuespilleren Niecy Nash.

Kim Alsup sier også til Los Angeles Times at hun ikke har noen planer om å se serien fordi hun bare har forferdelige minner. 

– Bare traileren ga meg PTSD, og derfor skrev jeg tweeten som jeg ikke trodde noen ville se.

"Det var et av de verste showene jeg noensinne har jobbet med," sier hun og understreker at arbeidsmiljøet ble bedre under innspillingen av showets sjette episode, da den ble regissert av Paris Barclay, som i likhet med Alsup er svart.

Men det hjalp lite, for i det store bildet var det opplevelsen «utmattende», forklarer hun.

Alsup har senere gjort Twitter-profilen sin privat, så tweetene hennes er ikke tilgjengelige for folk som ikke følger henne. 

«Monster: The Jeffrey Dahmer Story» er tilgjengelig for strømming på Netflix.