Stine spiste en burger fra McDonald's: Holdt på å kaste opp da hun så hva som var i den

09/03/2023

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne gjorde en ekkel oppdagelse i maten hennes fra McDonald's da det plutselig begynte å knake.

En dag etter jobb var 20 år gamle Stine Bekkemoen innom McDonald's på Gardemoen for å ta med seg kyllingsalsa hjem.

Hun hadde bare noen biter igjen av burgeren da hun oppdaget at det var noe "hardt" i den.

- Jeg spyttet det ut. Jeg spyttet og spyttet og det jeg tror er en tann falt ut. Jeg holdt på å kaste opp da jeg så det, forteller Stine til Norsk TV 2 ifølge Sosialnytt.

Først trodde 20-åringen at hun hadde mistet en tann. Da hun selv syntes det var vanskelig å se alle tennene hennes, fikk hun noen av vennene sine til å sjekke om det var hun som manglet en tann.

– Jeg begynte å gråte. Jeg fikk nok et lite sammenbrudd, sier hun.

Senere samme dag sendte Stine en melding til McDonald's på Messenger.

Men hun fikk ikke svar fra dem før dagen etter – og etter at hun hadde snakket med avisen.

McDonald's Norge beklager hendelsen, men sier at de er veldig sikre på at Stine ikke fikk en tann i burgeren sin, men heller et stykke brusk.

Kristina Johansen, pressekontakt i McDonald's Norge, sier til norsk TV 2 at de som jobber på slakteriet der McDonald's-restauranten får kyllingen sin sier at bildet (se nederst i artikkelen) minner om et stykke brusk på lårkjøttet.

– Vi skulle gjerne sett det selv, så fått en tredjepart til å analysere det, men hun har kastet det. For oss ser dette ut som et stykke brusk, sier hun.

Foto: Privat

– Vi bruker ikke mekanisk utbenet kylling. Til denne kyllingburgeren brukes kun ren kjøttråvare fra lårbeinet. Små biter av brusk eller bein fra kyllingen må ikke inkluderes i burgeren og det tas mange forholdsregler for å unngå dette, blant annet beinkontroll og røntgen, sier Kristina Johansen og legger til:

– Her er det imidlertid ikke oppdaget et stykke brusk, og det har klart å komme seg gjennom både kontroller, røntgen og sliping. Dessverre.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.